Ово је најзагонетнији хороскопски знак

Срна
Ово је најзагонетнији хороскопски знак

Остављају дубок траг у свачијем животу.

Шкорпија


Депресиван и јако мистериозан знак. Често се крије иза маске зезатора, успjешан у пословима који захтијевају динамику – маркетинг, професионални возач, промотер… Јако љубоморан, импулсиван и осветољубив. У комбинацији с Биком 100% чиста страст. Склон разбијању и деструкцији себе и осталих.

С њима знате на чему сте, или мислите да знате. Када су најслађе и најљупкије, не откривају своје мисли, а у нападима бијеса, ако бацају ствари, а често то раде иако држе до самоконтроле, нисте сигурни да су показале све што осјећају. Моћ, првенствено над собом, а затим и над другима, њихов је мото. Већи су и бољи команданти од Овнова и Лавова, јер боље познају људску психу, њихова мотивација није истицање себе него контрола ситуације за опште добро, без обзира на то да ли се ради о послу или о породици. Имају достојанствен став и спремне су да се жртвују за друге ако су изразито мотивисане.

Љубав
Тачно знају шта хоће и углавном то и добију. То су оне жене које се памте, које остављају дубок траг у свачијем животу. И ако су њежне плавуше или страствене црнке, оне су увек доминантне – залуде партнера толико да не може без њих. Ако неко мисли да их превари, слиједи освета, јер жена Шкорпија не прашта. Може да пати, али то неће никада показати, дуго се сећа бивших љубави, али се бори да рашчисти с прошлошћу. Партнер жене Шкорпије увијек је слабији од ње, и када је бољег имовног стања и познатији. И она има начина да му то да на знање. Да без ње не може.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана