Овим хороскопским знацима успјех је записан у звијездама

Агенције
Овим хороскопским знацима успјех је записан у звијездама

Ако сте се некада питале да заиста успјех може да буде записан у звијездама, одговор је “ДА”. Како преноси часопис Cosmopoitan, једна америчка страница урадила је истраживање како би сазнали у којим су хороскопским знацима рођени најбогатији људи свијета. Ова три знака су на врху листе:

Лав

Међу 100 милијардера на Форбсовој листи чак 14 особа рођено је у знаку Лава. Лавови важе за веома способне и одважне особе које, ако виде у нечему стварни потенцијал, они се усуде да ризикују, што их углавном доводи до високих позиција и позамашних цифара на рачуну.

Вага

На истој листи 11 особа рођено је у знаку Ваге. Иако у животу првенствено теже балансу, Ваге су спремне да жртвују одређени сегмент живота и посвете се послу како би себи и својој породици осигурале и више него свијетлу будућност.

Водолија

Водолије су изразито амбициозне и оптимистичне особе. Понекада знају да срљају и добро се “опеку”, али њихово самопоуздање и жеља за успјехом често их доведе до изнадпросјечног живота. Иначе, Водолија је такође 11 на Форбсовој листи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана