Ovim astro parovima nije suđeno da budu zajedno, pogledajte zašto...

Ovim astro parovima nije suđeno da budu zajedno, pogledajte zašto... 03.07.2018 22:41 | Agencije

Ima parova koji su, uprkos želji i simpatijama, nekompatibilni i nije im suđeno da završe zajedno.

 Zvijezde otkrivaju o kojim astro kombinacijama je riječ...

Ovan i Djevica

Ovnovi su samouvjereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za Ovna previše komplikovane i zahtijevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u Djevice prije nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

Bik i Blizanci

Bikovi su “dobar materijal” za vezu, ali ipak ni oni ne mogu sa svakim. Blizanci su za njih previše slobodni i nestalni, što će bikove dovesti do ludila i oni će prvi pobeći iz takve veze.

Rak i Strelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav, ali to ne mogu očekivati od Strelca. Žele nekoga ko će se truditi oko njih. Ukoliko i započnu vezu sa Strelcem čeka ih nesigurnost, ljubomora i svađe.

Lav i Ribe

Lavovi vole da su sigurni u vezi, jer kada nađu “pravog” oni mu se bezuslovno predaju. Ne vole ljude koji kukaju i nose negativnu energiju. U vezi sa Ribama mogu biti izmanipulisani i povređeni.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav koja pruža mir i sigurnost. One vole iskren odnos. Škorpije su za njih previše negativne, pesimistične i lijne.

Jarac i Strelac

Ova dva znaka su potpune suprotnosti. U takvoj vezi, Jarac će nailaziti na razočaranja. Iako govore kako im ljubav nije važna, Jarčevi bi sve dali za onu “pravu”.

Vodolija i Rak

Voda pronalazi svoj put uvijek. Zato ovaj znak najviše želi slobodu u životu, pa i u vezama. Ne plaše se da se zaljube, već da ne izgube slobodu. Za Vodolije su najgore ljubavne kombinacije sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost kojoj Bikovi teže, piše luftika.rs© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica