Овим астро паровима није суђено да буду заједно, погледајте зашто...

Агенције
Овим астро паровима није суђено да буду заједно, погледајте зашто...

Има парова који су, упркос жељи и симпатијама, некомпатибилни и није им суђено да заврше заједно.

 Звијезде откривају о којим астро комбинацијама је ријеч...

Ован и Дјевица

Овнови су самоувјерени, не воле да причају много, а поготово не да кукају о љубавним проблемима. Не воле да глуме, док је Девицама потребна пажња, зато су оне за Овна превише компликоване и захтијевне. Уколико се Овнови заљубе у Дјевице прије него што је добро упознају, тада ће са њима имати само главобоље.

Бик и Близанци

Бикови су “добар материјал” за везу, али ипак ни они не могу са сваким. Близанци су за њих превише слободни и нестални, што ће бикове довести до лудила и они ће први побећи из такве везе.

Рак и Стрелац

Ракови су емотивци и траже праву љубав, али то не могу очекивати од Стрелца. Желе некога ко ће се трудити око њих. Уколико и започну везу са Стрелцем чека их несигурност, љубомора и свађе.

Лав и Рибе

Лавови воле да су сигурни у вези, јер када нађу “правог” они му се безусловно предају. Не воле људе који кукају и носе негативну енергију. У вези са Рибама могу бити изманипулисани и повређени.

Вага и Шкорпија

Ваге траже љубав која пружа мир и сигурност. Оне воле искрен однос. Шкорпије су за њих превише негативне, песимистичне и лијне.

Јарац и Стрелац

Ова два знака су потпуне супротности. У таквој вези, Јарац ће наилазити на разочарања. Иако говоре како им љубав није важна, Јарчеви би све дали за ону “праву”.

Водолија и Рак

Вода проналази свој пут увијек. Зато овај знак највише жели слободу у животу, па и у везама. Не плаше се да се заљубе, већ да не изгубе слободу. За Водолије су најгоре љубавне комбинације са Биковима, јер им не могу пружити стабилност којој Бикови теже, пише луфтика.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана