Ови знакови зодијака су најидеалнији за брак

Агенције
Ови знакови зодијака су најидеалнији за брак

Вjероватно нико не улази у брак са идејом да би он могао да се распадне него сви живе са идејом да ће њихов бити најбољи и најуспjешнији.

Међутим, кад кола крену низбрдо неки сматрају да је окончање те приче најбоље ријешење, док се други свим расположивим силама труде да са партнером остану баш онако како су и обећали, до краја живота, и у добру и у злу.

БИК

Рођени у знаку Бика теже стабилности тако да им је идеја брачног живота сасвим прихватљива и уопште не бјеже од обавеза у овој заједници. Изузетно су поуздани и прави су ослонац свом брачном партнеру, али им је врло битно да им он пружа стабилност. Међутим, ако до тога не дође, накратко ће се повући у себе, али потом ће њихово незадовољство показивати на сваком кораку. Бикови немају длаке на језику, а притом увијек имају аргументе када се расправљају са другом особом тако да ће њихов брачни сапутник врло добро знати шта му се замјера и шта се од њега очекује. Бикови су врло, врло осјетљиви по питању брачног неверства. Наравно да ће бити изузетно повређени, јер сматрају да су довољно добри како би могли да пруже све свом партнеру, тако да се од њих могу очекивати прави ватромети у љубоморним сценама. Такође, склони су да на партнерове очи флертују без пардона са трећом особом, али не због тога што им мањка узбуђења у животу већ да би му показали шта би могли да изгубе. Међутим, они готово никад нису довољно спремни да буду ти које ће самоиницијативно окончати свој брак.

РАК

Припадници овог воденог знака као да су створени за брак и породицу. Велики емотивци, који су изузетно привржени својој примарној породици, ма колико да су успијешни у животу, ако нису остварени на пољу брака, њима ништа то не значи. Зато су у сталној потрази за идеалним партнером који ће њихову животну причу заокружити. Рак ће процвијетати у браку и са формирањем породице, али ако дође до несугласица, биће изузетно погођени због њихове крхке емотивне природе. Све и да им се распада брак и да је потпуно незадовољан, он ће пред свијетом створити слику хармоничног породичног живота. Своје нерве ће оптеретити том глумом, али неће дозволити да ико сазна шта се дешава међу зидовима њиховог дома. Све и да партнер инсистира да се раздвоје, Рак то неће дозволити- прво ће на фин и суптилан начин покушати да разувери партнера да су упали у пролазну лошу фазу, а ако се ствари захуктају, по цијену живота неће дозволити да до развода дође. Разлог лежи у томе што он сматра да једна породица не може то да буде ако је окрњена и да дјеца заслужују да буду истовремено окружена љубављу оба родитеља. Наравно, и зато што би му највећи животни пораз био да оно у шта је уложио цијелог себе престане да постоји.

ВОДОЛИЈА

Овај ваздушни знак важи за највјернијег у браку у читавом зодијаку. Иако је то помало контрадикторно, јер љубоморно штити своју слободу, она искрено вјерује у заједништво. Када уђе брак, то увијек чини искључиво из велике љубави, понекад сувише идеализујући свог партнера. Она можда уме да буде атипична супруга и мајка, али никада на штету својих најмилијих. Њено схватања заједнице прилично се разликује у односу на остале знаке, јер жарко жели да задржи парче слободе само за себе. То може да јој нанесе штету, али временом ће и мане партнера испливати на површину па ће их јасно видјети. Уколико схвати да он није оно шта је жељела, биће прилично незадовољна, али ће то незадовољство покушати да компензује на разне начине, али никако уласком у ванбрачну аферу. Она ће се борити за свој брак и породицу колико год може, чак и кад смисао престане да постоји, али ће на крају ријешити да је добар развод ипак бољи од лошег брака. То ће је емотивно уништити, али дубоко у себи ће знати да је донијела праву одлуку и временом ће постати она стара – слободна, слободоумна и несвакидашња.

РИБЕ

Припадници овог воденог знака као да читав живот чекају да се вјенчају и да њихова бајка почне, јер имају заиста бајковиту представу о љубави која треба да траје до краја живота. Нежне, изузетно пажљиве, свакодневно ситним пажњама желе да обрадују брачног партнера и да му испуне сваку жељу. Колико год обавеза имала око супружника и породице, Риба ће их све беспоговорно обављати јер сматра да јој то улази у опис "посла". Чак и да се осјети уморно због тога, о томе тешко да ће икоме говорити. Иста ствар је и ако до компликација у браку дође, јер ће сматрати да је то њена грешка, чим она све чини за свог партнера а он ипак није задовољан. Прелазиће и преко тешких ријечи и грубости, и иако дубоко несрећна због тога што јој се дешава, умијеће то да замаскира полуусиљеним осмијехом. Риба није тип који се разводи - она заиста вјерује да је "Да" које је изговорила пред Богом и народом за сва времена и да љубав и брак немају репризу. Таман потпуно на своју штету, у стању је да истрпи све само да би породица била на окупу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана