Ови хороскопски знакови се заљубљују до бола

Б92
Ови хороскопски знакови се заљубљују до бола

Кажу да љубав и бол иду заједно, али неки људи су обдарени са више здравог разума, а мањак романтике и заноса им уопште не смета да воле и имају стабилне односе.

 Они лакше пребољевају промашене везе, јер ни у почетку нису били толико очарани, да би их дубина разочарања повукла у суноврат. Међутим, ако сте у хороскопу Ован, Близанци, Вага, Стрелац или Рибе, ви не спадате у ове типове разумне у љубави. Али, ви сте обдарени способношћу да осјећате интензивније и да дајете више него остали.

Ован

Жена рођена у знаку Овна толико је жељна страсти, да је у стању да заборави на сваки ризик у љубави, а он је углавном у томе да на крају заврши дајући много више него што добија. Она не размишља предострожно, него се потпуно предаје у односу, јер се добро осјећа само кад осјећа дубоко и снажно. Спремна је да се труди и даје све од себе да би однос функционисао, али то често резултира тиме да је она једина ангажована у вези – она планира, она организује, она реализује и успут носи читав емотивни набој односа. Уз њу је партнеру комотно и удобно, али га то чини лијењим и статичним, или му даје простора да буде прилично безобзиран и себичан – она ће и тако све сама да обави. Жене Овнови често заврше саме и усамљене у вези, питајући се шта није у реду. Али колико су страствене и посвећене, толико су и независне и пуне самопоуздања и самопоштовања и неће дуго трпети лош третман. Окончаће везу у којој нису вредноване, иако ће им то сломити срце.

Близанци

Близанци воле узбуђење и изазов који пружа улазак у нову везу. Узбуђење због новог партнера доноси трему, нервозу и страх, али жена рођена у знаку Близанаца осјећа тако снажну привлачност, да је у стању да превазиђе своју нелагодност и свој страх и да наступи потпуно искрено и отворено са својим осјећањима. У почетку, она ће треперити и облијетати око свог партнера и бити мало напорна у жељи да му угоди, изађе у сусрет, прочита мисли. Њена осјећања су интензивна и она проналази хиљаду начина да их изрази и да својом топлином обавије партнера, али њене везе нису трајне. Кад фасцинација прође, неко други ће је привући и она ће затећи себе заљубљену у љубавно узбуђење и нову могућности да испочетка искуси адреналин нове везе. Тешко јој је да се обавеже и оствари дугу и стабилну везу, али увијек се предаје са истим жаром и интензитетом.

Вага

Као нико, Вага умије да воли на сопствену штету. Дубина њене лојалности наводи је да ставља партнера испред себе и да чини оно што је најбоље за њега, иако то уопште није добро за њу саму. Она се никада не свађа и не сукобљава, увек проналази компромис и бескрајно је толерантна и посвећена. Понаша се у складу са својим емоцијама, али је зато потпуно отворена и рањива и често јој се дешава да буде повређена, јер јој партнер не узвраћа са истом осјетљивошћу и отвореношћу. Вага види најбоље у људима, лако се занесе и своју љубав уздиже до обожавања, ризикујући да буде погрешно схваћена и повређена, дајући најбоље од себе неадекватном партнеру.

Стрелац

Жена Стрелац је дрска и одважна у својим односима, она наступа као да предводи војску у рат, али њена љубав је тако снажна и освајачка, да нема лакшег начина да је изрази и реализује. У тој борби, она је спремна да настрада и није је брига, њу води страст и не занима је шта ће бити послије, нити жели да калкулише како не би испуцала сва своја оружја и како би јој веза дуже потрајала. Само одважан партнер се неће препасти од тог похода на његово срце, разум и биће. А она таквог и тражи и не жали се на повреде и бол у тој потрази, јер боље је вољети и изгубити, него не вољети уопште.

Рибе

Жена рођена у знаку Риба не калкулише са својим емоцијама, понаша се руковођена својим осјећањима, не игра никакве игре и уопште не покушава да се заштити да не буде повређена. Кад воли, она потпуно вјерује партнеру, отворена је према њему и не боји се да буде рањива. Она брзо препозна љубав, лако јој се препушта и више од свега цијени емотивно искрене односе. Веома је повјерљиве природе и брзо спушта гард, али она разуме ризик, јер је већ искусила љубавну бол. Ипак, она је сигурна да љубав вриједи тог ризика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана