Ови хороскопски знакови прејако воле - и због тога често пате

Ови хороскопски знакови прејако воле - и због тога често пате 01.01.2018 22:06 | Агенције

Према зодијаку, слиједећи хороскопски знаци не умију да држе дистанцу, лако се препуштају емоцијама и упловљавају у романсе. Ипак, то их често много кошта, те из веза излазе повређени.

Управо зато што су природни, спонтани и искрени, ови хороскопски знаци често доживљавају љубавне крахове.


Проверите јесте ли међу њима...

Рак

Ракови спадају у најемотивније знакове. Управо због тога покушавају у почетку везе да буду суздржани како би сакрили оно што осјећају или мисле о партнеру. Ипак, веома брзо ће из њих испливати све емоције. У тренутку када схвате да им неко у потпуности одговара, спонтано ће се препустити - без превише размишљања. Припадници овог знака су спреми да ураде све за своју вољену особу, а то може гушити његовог партнера.

Рибе

Као главна мана овог хороскопског знака наводи се њихово скривање брига и незадовољства које осјећају у себи. Они то скривају од свих, повуку се и препусте другима на вољу. На тај начин постају "жртве", спремне да ураде све за свог партнера, не мислећи на себе. То их често кошта, те из везе Рибе излазе са сломљеним срцем.

Стрелац

Када пронађу особу која им се допада, Стрелци су спремни да ураде све за њу. Они увијек дјелују инстинктивно, а како су лепршави, често се у вези потпуно препуштају и губе разум. Воде се мотом да живе "сада и овдје", а управо то их чини слабим и рањивим.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица