Ови хороскопски знаци су ужасни у вези

Б92
Ови хороскопски знаци су ужасни у вези

Слиједећи хороскопски знаци осјећају емоције дубље него други.

Када се њихово срце сломи, потребно им је доста времена да се опораве, а то оставља и послједице - они готово никад не вјерују својим партнерима.

Шкорпија

Један од начина како Шкорпија показује да има проблем са повјерењем је да готово ријетко шта верују потенцијалним партнерима. С обзиром да је истина најважнија Шкорпија, ако не могу да вјерују особи са којом излазе, њихова веза никада не може прећи на виши ниво.

Шкорпијама је потребно доста времена да стекну повјерење у партнера, несвијесни да њихова тајновитост такође негативно утиче на другу страну.

Рак

Као Шкорпија, Раку је потребно доста времена да прихвате шта њихов потенцијални партнер говори. Није ријеч о томе да припадници овог знака мисле да лажите, већ они желе уверење да се тој особи свиђају, да мисли да је паметан, да не може да скине очи са њих јер су привлачи, и да уживају да вријеме проводе са њима.

Ракови желе да њихов изабраник им одмах одговара на поруке, зове само да провјери како су, и да буду ангажовани око свих њихових на друштвеним мрежама. Ако не, Рак ће мислити да заиста нисте заинтересовани.

Бик

Колико год се трудио да сакрије, Бик има проблем са повјерењем управо јер је љубоморан на све. Ако њихов потенцијални партнер не стави им до знања да је приортиет, Бик ће погазати најнегативније особине.

Они разумију да њихов партнер има свој живот, али и даље желе да осјете да је њихова срећа такође веома важна. Ако се Бик осјети запостављено, постаће љубоморан на најмање ситнице.

Рибе

Ако су Рибе биле повријеђене у прошлим везама, требаће им много времена да преброде то и наставе даље. Они стално имају осјећај да не могу у потпуности да вјерују свима, а ако им се неко учини толико добрим да је немогуће да буде истина, они ће се често из страха повући.

Једном када је сломљен, Рибе ће изградити толико висок зид испред себе да ће бити готово немогуће било која особа да га прескочи. Рибе су осјетљиве и нјежне, те стално бјеже од ситуација које би могле да проузрокују бол.

Водолија

Ако је Водолија била повређена у претходним везама, биће им потребно доста времена да се поново нађу у срећној, здравој љубавној вези. Истина је да Водолија ће пребродити грешке из лоше везе, развијањем теорија о томе зашто је она била ужасна. На основу анализе и резулата њихове везе, пронаћи ће да су имали проблем да вјерују себи, односно нису били свјесни своје вриједности.

Водолије ће рећи да нису типови за везу и рећи ће свима да уживају да су соло, али то је само изговор и тренутни бијег.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана