Ови хороскопски знаци се најбоље љубе

Глас Српске
Ови хороскопски знаци се најбоље љубе

Префињено и полако, срамежљиво, страствено и дивље...

Свеједно који начин љубљења преферирате, за сваки хороскопски знак постоји идеалан партнер. Који хороскопски знак теби одговара за љубљење?

Ован

Храбра си и код љубљења нимало срамежљива. Желиш партнера који дијели твоју страст. Због тога ти је Близанац идеалан партнер за љубљење. Наиме, Близанци су заиграни и у стању су да те изненаде.

Бик

Заиграна си и понекад помало захтјевна, али заправо само желиш да се свидиш оном другом. Због тога ти треба партнер за љубљење који воли да експериментише и који ће ти дати предност. Савршен за то је мушкарац рођен у знаку Дјевице.

Близанци

Честитамо, ти спадаш међу жене које се најбоље љубе! Отворена си за све и због тога идеална за све друге хороскопске знакове. Међутим, најбоље ти одговара твој знак. Додуше, комбинација Близанци-Близанци није идеална за дуготрајну везу, али за љубљење у сваком случају јесте.

Рак

Треба ти неко ко ти за вријеме пољупца пружа добар осјећај и ко преузима вођство. Због тога је Шкорпија најбољи избор. Особе рођене у знаку Шкорпије имају способност да на нежан и романтичан начин разбуде сва твоја чула.

Лав

Често си суздржана и треба ти неко ко ће ти показати како се то ради. Твој идеалан партнер за вруће пољупце је Јарац. Врло је стрпљив и побринуће се за страствене пољупце од којих ћеш заборавити на све око себе.

Дјевица

Желиш да будеш освојена, а свом партнеру за то узвраћаш са много љубави. Дакле, потребан ти је неко ко се љуби страствено попут тебе. Бик је твој идеалан партнер за то.

Вага

Радо учиш и испробаваш нове ствари. Због тога сваки хороскопски знак долази у обзир као твој партнер за љубљење. Али, посебно добро функционишеш с Рибом.

Шкорпија

Страствено се љубиш и желиш партнера који дијели твоју страст и увијек је спреман за пољубац. Твој савршени партнер за то је Рак. Наиме, он се такође може потпуно уживјети у то што ради.

Стрелац

Волиш пустоловине, али кад је ријеч о љубави, тотално си другачија. Није ти лако да се емотивно вежеш па ти зато треба партнер за љубљење који ће извући из тебе твоју осјећајну страну. То ће најбоље да уради Ован или Водолија.

Јарац

Твоја је снага самопоуздање па желиш да оставиш снажан утисак на партнера. Ако те похвали за твоје умијеће љубљења, то ће за тебе бити највећи комплимент. Хороскопски знак који ти најбоље може то потврдити је Лав. Пошто је тај знак често несигуран у себе, радо охрабри и похвали друге.

Водолија

Љубити тебе је искуство које би свако требало једном да доживи. Најбољи партнер за то је Стрелац. Тај звјездани знак зна да цијени твоју ексцентричну црту, а мијешавина ваших карактерних црта учиниће страствене пољупце незаборавним.

Рибе

Твој хороскопски знак воли да буде вољен. Чезнеш за неким ко ћете и након дугог низа година љубити као првог дана. Наша препорука: партнер рођен у знаку Ваге. Романтичне вечери и дуготрајни пољупци права су ствар за тебе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана