Ове парове зодијака чека пуно проблема у вези

Агенције
Ове парове зодијака чека пуно проблема у вези

Љубавне комбинације које се увијек трагично заврше: Постоје људи који се сретну, заволе, замишљају да свој живот проведу поред свог пара али као да нека виша сила не дозвољава да њихова веза опстане.

Неким љубавним причама као да је суђено да имају тужан крај. Колико год емоције биле јаке, планови велики и колико год њихова прича временски дуго трајала, коначни биланс је да или срећу ипак проналазе са трећим особама или остају потпуно сами, јер је нихова веза нешто што их обиљежи за читав живот. Откријте о којим је то астро паровима ријеч.

Бик - Вага

Бик је тај који воли да буде главни лик у вези, особа од акције са хиљаду интересовања, изузетно амбициозан и наоко толико јак да може сасвим лијепо да функционише сам. Међутим, њему је ипак потребан ослонац па га тражи у емотивном партнеру.

Вага је, с друге стране, статична, више је мисаони тип који ће о свему да промозга барем трипут прије него предузме нешто конкретно. Судар њихових опречних енергија умије да изроди нешто потпуно неуобичајено и крајње узбудљиво. Вага ће се дивити Бику због његове неустрашивости, издржљивости и спремности да проба нове, често прилично уврнуте ствари. Њега Вага учи стрпљењу и покушава да утиче на њега да ужива у сваком моменту који му је дат, а не да кроз живот јури ко мува без главе. Ипак, у овој комбинацији Бик је тај који је главни учитељ и дуже вријеме га Вага помно слуша и радознало прати.

Међутим, у једном моменту Бикови кораци постају сувише брзи за овај ваздушни знак па временом почиње да се (метафорично) бори за дах. С друге стране, Бик је незадовољан што се Вага не понаша онако како је зацртала и критикује га због њене тромости.

Обије стране се мање-више истим интензитетом боре да опстану кад схвате да их дели само мало до понора. Међутим, не успијева им па обоје из везе излазе поражени. Иако више нису у љубавном односу, често и даље остају у контакту и пријатељским релацијама јер су потребни једно другом.

Можда ће неког зачудити, али стамени Бик је тај коме ће Вага више недостајати па ће управо он бити тај који инсистира да њихов однос ипак не оде потпуно у заборав.

Лав - Водолија

Борбени Лав, егоистични љубитељ свих овоземаљских благодети сушта је супротност несебичној Водолији која неријетко умије да одлута у неке више сфере које не припадају свијету у коме живи. Дистанца коју она држи у односу на њега још више учвршћује његову намјеру да је освоји. Када се то деси, Лав је тај који је у стању да сатима прича док га она слуша, јер покушава да схвати како је њено срце могло да припадне неком ко је дијаметрално супротан од ње.

Њему Водолијина пажња изузетно прија и временом они, ма колико различити, изграђују врло јак тимски однос. Лав је убијеђењен да је њихова љубав судбинска и да су заједно јачи од цијелог свијета. Међутим, чак и онда кад му се учини да нема мјеста за зебњу и када је потпуно сигуран у Водолијина осјећања, она га напречац оставља јер се плаши силине својих емоција и не жели да је он зароби. И овај сценарио се понавља у више наврата, а сваки пут им се чини да је то посљедњи и да су ипак једно у другом нашли оно што су жељели.

Ипак, он покушава да доминира над њом, постаје прилично опсесиван и не дозвољава јој да дише а шта је једној Водолији битније од личне слободе? Сваки пут је она та која одлази и ма колико пута му се врати, она коначно ријешава да ипак жели живот без њега. Он, потпуно скрхан, не може да се помири са том идејом и периодично покушава да јој докаже да је донијела погрешну одлуку. Тиме само чини штету самом себи, јер што је упорнији, то је њој напорније да га слуша и често покушава да прекине сваки контакт са њим.

Иако је од старта свјесна да су 2 различита свијета, она на њега дуго гледа не само као на љубавника већ и најближег пријатеља. Међутим, како вријеме цури, тако се у њој све лијепе и некада врло јаке емоције гасе те према њему не осјећа ништа више сем презира, а он то никако не може да схвати.

Дјевица - Рибе

Прагматична Дјевица, као сваки земљани знак, чврсто стоји са обије ноге на тлу по којем хода хиперсензибилна Риба. Она у њему види заштитиника који ће јој пружити уточиште од свих лоших ствари и проблема у њеном животу, а он у њој види прилику да изваја идеалну особу из своје визије. Она га својом рањивошћу додатно стимулише да се осјети изузетно битним, што невјероватно храни Дјевичину сујету. Њој се чини да не постоји јача особа од ње саме када му Риба у пуном сјају покаже своју нежну природу.

Временом као да се улоге мијењају, наоко преплашена и неснађена Риба постаје прави играч који диктира услове Дјевици. Пошто се она не сналази када није у пару, чини све што је у њеној моћи да задржи Рибу крај себе иако се често пита чему све то кад се из авиона види да тај однос не функционише.

У тој дисфункционалној коегзистенцији они могу да издрже доста дуго, али само зато што се у њиховим животима појављују треће особе које им пружају оно што им недостаје у базичној вези.

Понекад баш тај ”спољни фактор” чини да обоје мисле да су кризу превазишли и да ће поред свих несугласица и различитости остати заједно. Дјевица сматра да је довољно мудра да може да прозре сваки Рибин корак и план, међутим … Она остаје запањена потпуним обртом када Риба ријеши да изађе из тог нездравог односа буквално без поздрава. Дјевици није срце поломљено због тога што је Риба ријешила да пљуне на све што су заједно стварали и имали већ је убија у појам како је могла да јој тако хладно окрене леђа, забивши му нож у оно што је њој најдрагоцијеније- Дјевичин его.

Послије оваквог развоја ситуације њихов однос не може да буде чак ни привидно у реду, јер је Дјевица испуњена једом док Риба ужива у потпуно новој етапи свог живота и прилично је не занима како се друга страна осјећа.

Маја Чановић/беснопиле.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана