Ове комбинације знакова биће заједно кад-тад

Глас Српске
Ове комбинације знакова биће заједно кад-тад

Када се они сретну све "пршти" од страсти. И њихова љубав је неизбјежна, оствариће се сигурно током живота.

Ован и Вага

 


Сирова и магнетична енергија Овна и суптилан шарм Ваге стварају велику хемију. Веза за припаднике оба знака представља велики изазов коме је тешко одољети.

Проблеми у односу могу настати када пристојно понашање и живот по правилима Ваге почну да нервирају Овна. Да би веза успјела, потребно је да ова два знака своје супростављене природе – споје у заједничке активности.

Бик и Шкорпија

Када се њежни Бик отвори пред Шкорпијом и види његову страст за животом, долази до велике ватре и жеље. Када дође до везе, не могу да се засите једно другог, али сукоби су неизбјежни.
Бика умара темпо Шкорпије. Ако се страст усмјери у заједничка дружења са пријатељима и активности ствари могу да се поправе.

Близанци и Стрелац

Привлачност између ова два знака није само физичка, већ се одражава и на менталном нивоу. Радознали Близанац и филозоф Стрелац обожавају међусобне разговоре.

Близанце ипак може да изнервира став Стрелца да он све најбоље зна, док Стрелац партнеру замјера повремену ноншалантност. Рјешење је у заједничким активностима, а посебно путовањима.

Рак и Јарац

Осјећајност Рака и снага Јарца представљају идеалан спој. Страст може да поквари осјећај Рака да га Јарац игнорише.

Морају стално да се подсјећају да нису само партнери, већ и љубавници.

Лав и Водолија

Краљ свог свемира Лав, не може да одоли слободноумној Водолији која признаје само свој ауторитет. Бунтовнички дух одушевљава Лава, а за Водолије је најпривлачнија Лавова харизма.

Превелика потреба Лава за пажњом и противљење Водолије свим друштвеним конвенцијама могу да доведу до проблема.

Дјевица и Рибе

Дјевица воли ред, Риба одбија рутину и ово је довољно да се привуку. Везу обоје посматрају као начин да преокрену живот оног другог.

Необузданој Риби може у једном тренутку да досади Дјевица, а жеља за контролом Дјевице може да постаен препрека за супротну страну. Спремност на компромис спасава везу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана