Ове хороскопске знакове партнери највише варају и остављају

Агенције
Ове хороскопске знакове партнери највише варају и остављају

Иако ови знакови сањају о савршеном животу и вечној љубави са партнером, често буду грубо преварени и остављени...

Водолија

 


С обзиром на то да су много заокупљене собом, Водолије често не примјећују када је њихов партнер незадовољан. Управо због тога, може се десити да буду преварени, а када њихова боља половина оде, Водолија се неће чак ни запитати гдје је погрешила.

Дјевица

Дјевице све у животу базирају на логици, а много мање на емоцијама, а када партнер то осјети, можда ће пожељети да пронађе емотивну утјеху на неком другом мјесту.

Стрелац

Ватреном Стрелцу је тешко одољети, а његова урођена жеља за ловом га ставља на списак најбољих љубавника. Ипак, с обзиром на то да посвећују превише пажње физичком, а мење емотивном сегменту, њиховим партнерима то с временом може засметати.

Ован

Иако је јак и самоувјерен, Ован је често наиван. Има тенденцију да гледа на живот кроз ружичасте наочари. Због тога се може десити да не примјети да нешто није у реду, иако је свима другима јасно.

Близанци

Због флерта с другим особама и често превише прохтијева у сексу, Близанци често нису на листи особа препоручивих за везу. Партнери се често осјећају несигурни, губе самопоуздање, па срећу траже на другим мјестима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана