Ован жели независну партнерку, а Бик...

Глас Српске
Ован жели независну партнерку, а Бик...

Свеједно је да ли је у вези или у потрази за љубављу – због звијезда је склонији одређеном типу жене.

Сазнајте који је његов хороскопски знак и о каквој жени машта.

Ован

Мушкарци рођени у овом хороскопском знаку желе независну жену. Гламурозан изглед и тијело из снова су му мање важни. Упркос томе, његова жена из снова треба да буде атлетски грађена.

Бик

Мушкарац овог хороскопског знака воли жене којима је важна традиција и има добре манире. Жели жену која добро и мудро располаже својим финансијама, те јој је важнији квалитет од квантитета.

Близанци

Мушкарци рођени у знаку Близанаца желе са својом изабраницом да доживе авантуру и због тога желе активну и екстровертну партнерку. Осим тога, воли да води интелектуалне разговоре, па му је важно и образовање.

Рак

Раковима није уопште важна каријера жене. Умјесто тога, он жели брижну партнерку на својој страни – којој је стало до породице и емоционално је интелигентна.

Лав

Повјерење и шарм су две важне карактеристике које су важне Лавовима код жена. Осим тога, они воле кад је жена самоувјерена и пази на свој изглед.

Дјевица

Мушкарци рођену у знаку Дјевице мужевни су и поуздани. Међутим, нису нимало спонтани те све покушавају да ставе под своју контролу. Неизмјерно му је потребан мир те воли кад се жена у потпуности прилагоди њему и његовим потребама. Спреман је чак и попуштати, али никада не до краја.

Вага

Нељубазност једноставно не подносе, те његова партнерка треба бити љубазна и брижна. Међутим, они воле и „ит-дјевојку" која ће сијати поред њега.

Шкорпија

Они највише воле тајанствене жене те их јако привлаче даме које знају шта желе.

Стрелац

Мушкарцима рођеним у знаку Стрелца важно је да се добро забављају са женом. Све друго је небитно. Спонтаност, љубазност и одлучност на врху су листе жеља код Стрелца.

Јарац

За Јарца је идеал жена која је оријентисана на каријеру. Године им не играју заправо никакву улогу, али кад би требало да бирају, онда би изабрао жену старију од себе.

Водолија

Жена поред овох хороскопског знака мора бити храбра и самоуверена. Он је срећан кад може поносно показати своју дјевојку.

Рибе

Мушкарци рођени у знаку Рибе желе мирну партнерку која се радо креативно исказује. Њему је важно да може жени да покаже како је он може заштитити. Емоције су за њега на првом мјесту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана