Овако ваш хороскопски знак чува тајне

Cosmopolitan.rs
Овако ваш хороскопски знак чува тајне

Сазнајте ком хороскопском знаку можете рећи све без бриге да ће вашу тајну икада открити, а са којим морате бити опрезни.

Ован

Ако сте њему, или њој поверили тајну, пазите да их не избаците из такта, јер ће у том тренутку врло импулсивно испричати све што не треба, без обзира ко се налази у вашем присуству. То наравно неће направити с намjером, него зато што они прво нешто ураде, па онда размишљају, али ако притом открију нешто што не желите да буде откривено, то вам и неће бити од користи.

Бик

Стабилан је и упоран, али Биковима повjеравајте тајне само ако знате да се слажу са тим што сте повјерили. У свим осталим случајевима, задржите то за себе. Бик ће се потрудити да вам објасни како то није реално и паметно и да себи без разлога компликујете живот. Тестирајте га причом ''шта мислиш о...'', па му тек онда, евентуално повјерите тајну.

Близанци

Ево знака који је оличење брбљивости и зато им тајну не повјеравајте ни у сну. Чак и ако нема потребу да исприча некоме свјеже вијести, "излајаће" се сасвим случајно, док пије кафу с особом која ће причу разгласити. Дакле, опрез када откривате тајне Близанцима.

Рак

Повјерљив и лојалан, али ако ћете га том тајном расплакати или учинити сентименталним, не проговарајте. Рак ће вам понудити раме за плакање, утјеху, загрљај, чај, све само да вам помогне. Све у свему, на Ракове можете да рачунате, јер ако сте му важни, никада не одаје оно што зна.

Лав

Тајне које Лава могу довести у искушење да се њима похвали или да се пред неким докаже, не повјеравајте. А ако се ради о његовој конкуренцији, или особи која му није симпатична, овај савез с вама око тајне ће бити јако занимљив. Ако може да помогне да побједите некога, ту је уз вас.

Дјевица

Дискретна Дјевица ће чувати повјерене информације све до тренутка вашег удаљавања од ње. Тада ће почети с причама ''кад се само сјетим, шта сам све знао (знала) и ћутим, а ко ми је рекао хвала''. Дакле, само ако сте са Дјевицом довољно дуго у добрим односима и планирате да их наставите, отворите душу.

Вага

Они су дивни пријатељи, али може да се деси да Вагу нека околност доведе до одмеравања разлога за или против одавања повјерене тајне. Дакле, иза њиховог шарма ријетко се крије крајња поверљивост. Оне радо шире приче својих пријатеља, наравно, добронамјерно.

Шкорпија

Тајна која хода је Шкорпијино друго име. Када би их инквизитори ставили на муке, они би ћутали. Они најбоље разумеју тајне, јер их и сами имају у већим количинама. А када се нешто ода, јавно исприча, или сазна, губи чар и то више није то. Слободно повјеравајте све, чак и завјере које кујете, они ће вам чувати леђа.

Стрелац

Да није урођене причљивости Стрелца, они би били сјајни пријатељи. Нарочито ако се тајне одају уз чашицу, или флашицу разговора, причи неће бити краја. Може да се деси да мислећи да им је неко други испричао нешто, крену вама да причају све чега се сјете, у вези свих особа које су им икада нешто повјериле.

Јарац

Права „сива еминенција" хороскопа. То су владари из сијенке, који будним оком откривају тајне које им и не желите поверити. Јарчеви знају како да остваре корист од чувања тајне јер ћете им у замјену за њихову дискрецију, ви уговорити састанак с неим ко им је потребан за посао. Њихове финансије су највећа тајна.

Водолија

Ако желите да вам Водолија буде чувар тајне, морате имати крајње ексцентричну тајну. У свим осталим случајевима, они ће се смијати вашој потреби да ту уобичајену ствар сматрате тајном. На првом окупљању цијелог вашег друштва, испричаће вашу тајну уз гомилу духовитих досјетки.

Рибе

С Рибама нема великог ризика. Оне ће повјерене тајне можда и заборавити, а и ако их запамте, чуваће их заувијек, јер Рибе су јако тајанствене и у складу с тим воле особе с тајнама. Никада им не појверавајте нешто што је супротно њиховим емоцијама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана