Овај хороскопски знак је права добрица, чак и на своју штету

Агенција
Овај хороскопски знак је права добрица, чак и на своју штету

Он је спреман да учини све како би околина била срећна и задовољна. Ипак, то га често пуно кошта...

Ријеч је о Вагама.


Мирољубив и правичан, овај знак мрзи да буде сам. Партнерство је веома важно за Вагу, посебно оно које је на личном нивоу. Са својим побкедничким менталитетом и кооперативношћу нису склони да буду дуго сами.

Вага је ваздушни знак, израженог интелекта и проницљивог ума. У природи јој је да је инспиришу интересантне књиге, несавладиве дискусије и занимљиви људи што јој растјерује досаду.

Владајућа планета Ваге је љубитељ лијепих ствари - Венера, па је квалитет увијек важнији од квантитета за особе у овом знаку. Окружене су умјетношћу, музиком и прелијепим мјестима како би могле да достигну свој пуни потенцијал. Пошто су по природи кооперативне, врло често раде са другима на креативним пројектима.

Вагу фасцинира равнотежа и симетрија. Често су то особе које цијене равноправност, не подносе неправду гдје год она била и чине све да је отклоне. Нису склони суочавању без разлога и више воле да сачувају мир, гдје је то могуће. Баш као што су потребна два предмета за равнотежу тако и ваге чешће бирају да су у групи или пару, него да су сами.

Вага је повезана са бубрезима који су филтер у излучивању нептребних материја из организма. Зато је важно да узимају довољно течности, што смањује притисак на бубреге и побољшава опште здравствено стање. Периодични прегледи бубрега и мокраћних канала су важни како би им тијело правилно функционисало.

Највећи проблем за ваге је када су принуђене да бирају страну. Понекад проведу превише времена у спознаји и аргументацији сваке стране па забораве да уопште имају своје мишљење. Често се и расплину у својој неодлучности.

Није ријетко видјети да Ваге полуде у доношењу одлука када се укључи још који аргумент или мишљење. Кључ је наравно у тој "светој" равнотежи којој толико теже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана