Ова три знака су највећи лажови у хороскопу

B92
Ова три знака су највећи лажови у хороскопу

Лажу, а ни не трепну.

Лав

Лав воли да буде у центру пажње и није му страно да се служи лажима како би рефлектор био уперен у њега. Чим осjети да може да изгуби публику или да се они окрећу неком другом у друштву, хвата га паника и почиње да измишља разноразне приче како би задржао фокус на себи.

Када чујете гласну особу која у бару препричава како је возила југо брзином од 280 km/h кроз кањон Мораче или Врбаса док су га сексуално опслуживале три силиконске плавуше, знајте да то Лав баронише.

Близанци

Близанац ће слагати, а да не трепне. Имао разлога или не, то је једноставно јаче од њега. Више ни сами не могу да се похватају шта су коме рекли, па се често упетљају у сопствену мрежу лажи и излану се. Мада, док ви схватите да вас је слагао, преплавиће вас таласом оправдања. Наравно, лажних. Такође, они су погрешна особа за повјеравање јер не могу да сачувају тајну. То није зато што су злонамерни, него су толико причљиви да се ненамјерно излете.

Рибе

Рибе ријетко када лажу директно у очи, али су склони сакривању истине, прећуткивање кључних детаља и нечим што они сматрају бијелим лажима, иако су уствари црне к'о ноћ. Оне живе у свом измишљеном свијету фантазија, тако да им није није тешко да за трен ока измисле причу достојну најбољег бестселера. Тако добро умиеју да замажу очи слушаоцима, јер оне не изричу чисте лажи, већ такве да у њима има неког основа истине. Замислите зрно пијеска и око њега Јадранско море - толико истине има у њиховим хвалисањима. Ипак, толико су добри наратори да вам неће ни сметати што вас мажу и лажу. Причају са толико детаља да неретко и саме поверују у истинитост своје шарене лаже. Тако да технички и не лажу...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана