Ова три знака ће вас преварити, а неће ни трепнути

Б92
Ова три знака ће вас преварити, а неће ни трепнути

Невjера им је у крви.

Близанци

 


Близанци не планирају прељубу, али то ураде "док кажу кекс". Ако посумњају у вjерност вољене особе, праштају, јер ни сами нису много бољи. Мушкарцима Близанцима прељуба се једноставно деси, а уколико њихова партнерка за то сазна, убjеђиваће је да "није онако како изгледа". Није злопамтило, живи у садашњости, а његова девиза је "узми све што ти живот пружа".

Стрелац

Невjеран по природи, чак и кад се труди да буде одан, једноставно му се намjести ситуација и он не може да одоли љубавном изазову. Зато обично има бар неколико значајних веза или бракова, а ако остане у једном браку, није вjеран, осим ако се не ожени око четрдесете. За разлику од жене Стрелца, која више воли сурову истину него најслађу лаж (и зато невjерство не прашта), мушкарац рођен у овом знаку партнеркино невjерство умijе да опрости, јер је свjестан да га је на неки начин и заслужио.

Водолија

Водолија воли да другима држи лекције о моралу док их сама крши, јер коме ће да приушти задовољство, ако не - себи. Импонује им што их бије глас заводника у друштву, али у својој саможивости не примjећују да то смета особи с којом су у емотивној вези. Иако невjеран, мушкарац Водолија инсистира на поштењу, па тешко прашта, зато што не може да вjерује да је његовој партнерки неко други могао бити интересантнији од њега. Пошто од себе одбије све оне одане, Водолија обично заврши поред жене која ће му бити све друго, само не - вjерна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана