Ова три хороскопска знака су убједљиво најгори мужеви

Агенције
Ова три хороскопска знака су убједљиво најгори мужеви

Ако је вjеровати звијездама, мушкарци рођени у слиједећим знаковима једноставно нису за брак.

Према Зодијаку, водени знакови се сматрају пасивним брачним партнерима, ватрени љубоморним и посесивни, а ваздушним либералним. Земљани су веома критични, а као добра особина наводи се њихова отвореност.


А ова три знака су оцијењена као убједљиво најгори мужеви.

Дјевица

Иако то вешто крију, припадници овог знака су веома љубоморни и несигурни. Дјевице своје слабости почињу да показују временом, односно у тренуцима када мисле да су се добро “осигурали”. Обожавају да контролишу и манипулишу, због чега не представљају идеалне брачне партнере.

Бик

Бикови су велике каријеристе, а у стању су да посао ставе испред брака и деце. Они су одговорни, те су у стању да због посла остану касно увече у канцерларији, умјесто да са својом женом проведу пријатно вече. Они су у исто вријеме прави хедонисти, познати су по својој галанцији, чиме освајају своју партнерку. Они је могу обасипати скупим поклонима и најљепшим комплиментима, али јој неће поклонити оно што је највредније- вријеме за своју супругу, односно најважнију жену у његовом животу.

Рибе

Рибе се често саме катапултирају у затровану везу. Мушки припадници овог знака су познати по свом бескрајном разумевању и сензибилности, због чега одају утисак савршене особе са којим би неко провео живот. Нажалост, често налете на погрешну особу, ону која не зна да цијени све њихове квалитете. С обзиром да су и веома лаковерне, Рибе прихватају кривицу, а због тога су невјероватно несигурни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана