Новогодишње одлуке вашег хороскопског знака

Агенције
Новогодишње одлуке вашег хороскопског знака

Нова 2018. се ближи. Ево и неколико новогодишњих одлука које би сваки хороскопски знак требало да усвоји.

Ован

Више обраћајте пажњу на све око себе, на трошење новца и завршавајте све оно што сте започели. Мање будите захтјевни и свађалачки настројени.

Бик

Трудите се да усвајате нове ствари и промјене, имајте више самопоуздања и слушајте људе око себе. Мање се користите изговорима и немојте превише да се самосажаљевате.

Близанци

Више се фокусирајте на квалитет задатака које извршавате и слободно допустите људима да вам се приближе. Мање осуђујте друге око себе и не избацујте их тако лако из живота.

Рак

Научите да прихватите ствари које не можете да промјените и будите оптимистичнији. Мање се намећите и престаните да се оптерећујете тиме шта други раде.

Лав

Више вјерујте у своје способности и научите да се клоните лоших утицаја. Мање се брините јер ћете тако често себи набијати стрес.

Дјевица

Више се вербално изражавајте и хватајте у коштац с послом који радите. Мање контролишите ствари на које не можете да утичете.

Вага

Више се фокусирајте на решавања сопствених проблема и ситуација јер их често стављате у други план. Немојте се плашити да кажете ’не’.

Шкорпија

Морате имати више разумијевања пре него што донесете драстичну одлуку. Трудите се да будете отворенији када су ваши проблеми у питању, тако ће вам прије неко помоћи.

Стрелац

Више се обазирите на туђа осјећања (ви се бринете о људима, али имате проблем да то покажете). Покушајте да не будте превише груби исказујући свој став.

Јарац

Покушајте да заборавите на повређена осјећања, биће вам боље на дуге стазе. Мање сумњајте у себе и немојте се плашити да ће сви да вас повреде.

Водолија

Слободно прихватите помоћ кад вам је потребна, посебно од вољених. Мање пркосите људима када не може да буде онако како ви желите.

Рибе

Покушајте да будете стрпљиви када вас други не разумеју. Мање се плашите самоће, они којима значите ће увијек бити ту за вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана