Нострадамус: Трећи свјетски рат почиње на Блиском истоку!

Alo.rs
Нострадамус: Трећи свјетски рат почиње на Блиском истоку!

Чувени пророк Нострадамус је прорекао да ће Трећи свјетски рат почети на Блиском истоку, а што се поклапа са најактуелнијим дешавањима.

Наиме, свјетске агенције су под назнаком "хитно” најавиле да ће у наредна 72 сата почети амерички напад на Сирију, а Русија је рекла да ће у том случају "жестоко одговорити”!

Након актуелних дешавања у Сирији, свјетски медији брује о опасности од Трећег свјетског рата од ког нас можда дијели неколико сати.

Многи се позивају на чувеног пророка Нострадамуса, који је наводно предвидио да ће највећи сукоб у историји човјечанства почети сукобом на Блиском истоку.

Нострадамусова књига "Пророчанства” штампана је у милионе примјерака и данас је најпознатија књига пророчанстава икад штампана.

За чувеног француског пророка се сматра да је предвидио многа свјетска збивања, попут великог пожара у Лондону, успона Наполеона и Адолфа Хитлера, па све до напада 11. септембра 2001. на Свјетски трговински центар.

Најупечатљивији стихови у његовој књизи Пророчанства повезани су за фашистичког вођу Адолфа Хитлера:

"Кад дође из крајњих њених крајева (Аустрија), Шеф германски на златно престоље седа, дама службеница видјеће свој крај (Вајмарска република), јер није могла савладати своје тешкоће."

"Доћи ће један који ће на заводљив начин, покушати учинити испруженом руком, оно што се стиснутом шаком није могло… (Поздрав Хитлеру)."

Сматра се такође да је Нострадамус "видио” и почетак Трећег свјетског рата.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана