Њих три су алфа женке и крај њих ниједан мушкарац није равнодушан

Агенције
Њих три су алфа женке и крај њих ниједан мушкарац није равнодушан

Да су помињане фаталне жене и секси заводнице, јесу.

 У слиједећем опису су наведене комплетне и савршене представнице хороскопа. Провјерите да ли сте једна од њих.

Бик

Жена Бик је савршена домаћица. Поред тога што је спретна у кухињи, она умије да задовољи партнера и пружи безграничну љубав. Њен дом одише чистоћом, хармонијом и топлином. Поред тога, она има сјајан таленат за бизнис. А с обзиром на то да има “фобију” од сиромаштва, она је спретна и зна како да заради новац. О њеним заносним облинама нема потребе причати. Ово је права жена.

Вага

Она је љепотица, најљепша је од свих знакова хороскопа. Њу кад видите све јој опраштате. Не може се похвалити неким познавањем домаћинства, али њена љепота је добар генетски материјал за фактор наслеђа. Лепих манира, Вага плени као богиња која је сишла међу људе. Овим женама су врата свуда отворена. То можда није праведно, али може им се.

Лав

Као и код мушкараца, тако и код жена, Лав је доминантна јединка. Њена је појава фасцинантна, она умије да наметне своју вољу и за себе бира савршенство. То јој припада, јер је и она савршена. Краљица стајлинга и доброг укуса, чак и кад није савршена, пронаћи ће начин да се представи као таква и да јој повјерујете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана