Натпросечно интелигентан: Овај знак све схвата и зна много прије осталих

B92
Натпросечно интелигентан: Овај знак све схвата и зна много прије осталих

Захваљујући својој природи, интелигенцији и моћи запажања, овај знак све примјећује око себе.

Ријеч је о знаку Риба.


Двије њихове најизраженије особине су дубока интуиција и развијена емпатија, која им омогућава да схвате и проникну у све, много прије других.

Они осјећају много дубље, те су у тешким тренуцима изузетна подршка пријатељима. Не морате ни да изговорите, они већ знају да имате проблем. Нажалост, тај проблем често доживљавају лично, као да се дешава њима.

Рибе имају огромну моћ запажања и од њих ништа не можете да сакријете. За то је одговорна дубока интуиција, а припадници овог знака се често и ослањају на њу.

Ови знаци једноставно анализирају и процјењују ситуацији око њих, најтачније схватају дешавања, као и људе из окружења. Ипак, мана је што због тога много пате.

Као веома емпатичан знак, Риба ће моћи да разумије и неке од најгорих поступака својих пријатеља. Али, иако на прву их осуди, она ће их разумијети. Када је ријеч о конфликтима, овај знак можда никад не заборавља, али лако прашта.

Поред патње која им доноси емпатија, Рибе су знак који се тешко сналази у стварности, те за њих се каже да живе у имагинарном свијету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана