Највеће мане хороскопских знакова су …

Глас Српске
Највеће мане хороскопских знакова су …

Сви углавном желимо да покажемо своје најбоље особине, док мане кријемо, мада понекад и несвијесно дозволимо да се и оне покажу.

Шта каже астрологија, које су ваше мане?

ОВАН

Ви увијек морате да будете у праву. Импулсивни сте, брзоплети и експлозивни, а урођеном ароганцијом умијете да повредите друге. Склони сте расправама, лако се изнервирате, а још лакше увредите, мада се исто тако брзо и охладите. Ипак, са вама се не треба качити јер умијете да будете груби, нетолерантни и осветољубиви. У љубави сте доста непредвидиви, љубоморни и посесивни. Због жеље за доминацијом, као пословни сарадник можете да будете прилично непријатни, а као шеф неподношљиви.

БИК

Веома сте својеглави, па често тврдоглаво терате по своме, чак и онда када нисте у праву. Иако вам много треба да се наљутите, када ваш бијес избије на површину подсећа на вулканску ерупцију. Помало сте успорени, а понекад знате да будете доста лежерни у извршавању својих обавеза и послова. Материјалистички сте оријентисани и новац вам је веома важан. Уколико сте жена, много полажете на своју љепоту и можете да будете оптерећени изгледом. У љубави сте посесивни и љубоморни, мада то ријетко признајете, а умијете да будете и невјерни.

БЛИЗАНЦИ

Ваша причљивост и љубопитљивост понекад могу да излуде све око вас. Расположење вам је непредвидиво и промијенљиво чиме, такође, можете да замарате околину. У стању сте да обећате много, али не и да испуните. Умијете да будете прорачунати и лукави, а често кријете и страх од неуспјеха. Најчешће сте окупирани неким великим плановима, па у исто вриеме можете да започнете неколико послова, мада половину углавном не успијевате да довршите. У љубави сте често рационални како бисте себе заштитили од евентуалних разочарања.

РАК

Мрзовољни сте, често мијењате расположење и склони сте самосажаљењу. Брзо се увредите, а ту особину посебно показујете у односу са емотивним партнером. Али, уколико неко покуша да дирне у ваш его и сујету, можете да будете врло осветољубиви. Понекад се толико увучете у свој оклоп да вас је јако тешко одатле извући. Умијете да будете прорачунати, егоцентрични и самодовољни, поготово уколико сте жена, а до успјеха бирате најлакши пут, преко мушкарца. Склони сте претеривању у пићу, нарочито ако сте мушкарац.

ЛАВ

Врло сте театрални, па често даматизујете догађаје да бисте скренули пажњу на себе. Волите да будете у центру пажње и једноставно не подносите да будете непримећени. Сујетни сте, уображени и волите да доминирате, у чему често претјерујете. Хвалисави сте и склони детињастом понашању. Глума зна да буде ваша маска, јер се плашите подсмијеха и ималоважавања околине. Иако сте амбициозни, умијете да будете лијен ии да завидите успјешнијима од вас. Понекад помажете другима да бисте показали како се без вас не може.

ДЈЕВИЦА

Велика сте причалица, понекад толико опширни да можете да удавите све око себе. Или о свему волите да будете обавијештени или идете у другу крајност и повлачите се у себе. Тешко подносите критику насвој рачун, док сте према другима веома критички настројени. Често потискујете емоције и склони сте разним страховима у вези са здрављем. Такође, можете да будете склони нападима бијеса и нервозе. Велику пажњу посвећујете исхрани и хигијени, умијете да будете претјерано педантни, али то је јаче од вас.

ВАГА

Иако дјелујете као неко ко зна шта хоће, неодлучност вас често успорава у ноношењу важних одлука. Што је избор пред вама већи, више се двоумите. Склони сте промјенама расположења, а ваше реакције често су непредвидиве. Брзо се наљутите, а несвијесно умијете и да увредите. Сујетни сте и помало надмени. Велику пажњу поклањате физичком изгледу али и друштвеном статусу. У дубини умијете да будете хладни и посесивни, док осјећања уносите у свој посао. Уколико сте мушкарац, партнерка на вас не може превише да се ослони.

ШКОРПИЈА

Ваше тајанствено понашање понекад је тешко одгонетнути, због чега околина може да вас доживљава као усамљеника. Иако дјелујете незаинтересовано, све примјећујете, али ретко показујете шта осјећате. Волите да намећете своју вољу, јер сматрате да сте у праву. Када вас неко испровоцира, знате да будете непријатни и саркастични, а увреде не заборављате. Уколико сте жена, знате да будете сујетни, арогантни, саможиви, хвалисави, склони сплеткама и пороцима, љубоморни, посесивни и осветољубиви.

СТРЕЛАЦ

Ваше расположење је промијенљиво, било да претјерујете или се повлачите у себе. Умијете да будете дјетињасти, непрактични, нестрпљиви и наметљиви, а саговорника можете да удавите причама о својим авантурама и интересантним догађајима, најчешће са путовања. Такође, умијете да будете нетактични, тврдоглави и склони расправама. У послу сте често неефикасни и склони одуговлачењу приликом доношења важних одлука, док сте у љубави површни, невјерни и често кажете једно, а урадите друго.

ЈАРАЦ

Посао и каријеру волите да стављате у први план. Статус вам је веома битан, често сте опсједнути успјехом и волите да доминирате. Конзервативни сте и тврдоглави, а разум вам често управља и срцем. Склони сте расправама, а можете да будете и велико злопамтило. Имате проблем са испољавањем емоција, поготово уколико сте жена. Умјесто да покажете осјећања, анализирате их или се враћате на грешке из прошлости. Да бисте избјегли разочарања, повлачите се у свој свијет у којем је мало коме допуштено да завири.

ВОДОЛИЈА

Егоцентрични сте, бунтовни и углавном све знате најбоље. Непредвидиви сте, непоуздани, а умијете да будете и свађалачки настројени. Немате довољно стрпљења и знате да будете врло саркастични. У љубави сте врло посесивни и љубоморни, мада то вјешто кријете. Превише сте радознали да бисте остали вјерни, а у флертовању уживате. Дом вас или уопште не интересује или можете да потрошите доста новца на опремање животног простора.

РИБЕ

Ваша сујета је наглашена, преосјетљиви сте и усредсређени на себе и своје проблеме. Умијете да будете малодушни, несигурни, непостојани, неприлагодљиви, неодлучни, колебљиви и нестрпљиви, а мана вам је и недостатак толеранције. Сматрате да сте несхваћени, па се често изолујете од свијета. Ваша непрактичност може да вам зада доста проблема у свакодневном животу. Често идете против својих интереса и тјерате инат, а увреде дуго памтите. Своју романтичну страну понекад не умијете да покажете на прави начин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана