Најсексепилнија особина сваког знака: Лавови освајају шармом, Овнови играју на страст

B92
Најсексепилнија особина сваког знака: Лавови освајају шармом, Овнови играју на страст

Сваки хороскопски знак има неку своју нарочито привлачну еротску ноту.

 Кад се све сабере и одузме, испада да је сексепил нешто што није везано за изглед, него нешто на први поглед нетипично – а опет узбуђује мушкарце. Доносимо што је “мала тајна” сваког хороскопског знака.

Ован: страст

Рођени у знаку Овна су самостални и импулсивни – што обично долази у комплету с тврдоглавошћу. Због тога нас особе рођене у знаку Овна брзо увуку у свој вртлог те нас врте око малог прста својим неодољивим шармом и духом.

Бик: успјех

Бикови су рођене вође и задовољавају се само најбољим. А пошто је успјех сам по себи секси, овај хороскопски знак је због своје успјешности и амбициозности јако високо на љествици сексепила. Бикови су мајстори да се брину о некоме, знају шта је добар укус и цијене луксуз, а партнера размазе од главе до пете.

Близанци: мудрост

Близанце сви воле да слушају јер су сјајни говорници и приповиједачи. Што је веће њихово искуство, толико више фасцинирају све око себе. Нажалост, овај звјездани знак нагиње и муљању, па често изврће чињенице. Њихова хировитост у исто вријеме је привлачна и опасна.

Рак: непредвидљивост

Ракови су тотално непредвидљиви. Колебају се између слободе и привржености, хладноће и емотивности, срдачности и дистанце. Управо та непредвидљивост чини их толико привлачнима другима.

Лав: шарм

Лавови су прави шармери и освајају наша срца муњевитом брзином. Његова енергија, заједно с топлином, чини их симпатичнима – али и егоистима жељним пажње – јер константно траже признање, љубав и похвалу.

Дјевица: интелигенција

Ко жели интелектуалне расправе, треба да излази с Дјевицом. Особе рођене у том знаку су оријентисане на ријешење проблема и пегантне су. Те когнитивне предности често, нажалост, прелазе у нереалност. Због тога су код њих емоције и реалан живот често у сукобу. Али, Дјевице ће све дати за љубав и спадају међу највјерније хороскопске знакове.

Вага: сензибилност

Особе рођене у знаку Ваге нису само дубокоумне, него су и пуне разумијевања и сензибилне. Додуше, некоме ће се отворити тек након неког времена, али кад неко добије њено поверење, држаће се те особе. Ваге радо предају контролу другима и добро се осјећају с доминантним особама. Кад је ријеч о проблемима или осјећањима, прави су спасиоци у нужди.

Шкорпија: мрачна мистичност

Шкорпије имају тамну, скривену, дрску страну – а то их чини фасцинантним особама. Са Шкорпијама може да се доживи пуно успона и падова. Те особе су екстреми и мајстори завођења.

Стрелац: доброта

Стрелчеви преплављују друге љубављу и склоношћу. Срце им је на језику и воле да се отворе другима. Искреност и вјерност најважније су за рођене у овом знаку – ако то неко искористи на лош начин, мора да рачуна на посљедице, јер рођени у знаку Стрелца нису склони опраштању.

Јарац: смиреност

Јарци исијавају невјероватан унутрашњи мир, стрпљиви су и остају вјерни својим принципима. Нажалост, склони су затворености и радо друге држе “на леду” прије него што им повјерују.

Водолија: јединственост

Водолије су невјероватно шармантни, а нису тога ни свјесни. Често је разлог томе недостатак самопоуздања.

Рибе: флексибилност

Особе рођене у знаку Рибе су сјајне у кревету, а одликује их још и спонтаност. Чврсто вјерују својим осећањима, па понекад дјелују мало наивно. Међутим, не смије се бркати њихова наивност са безазленошћу – јер Рибе су итекако дрске и неће никоме да остану дужне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана