Најопаснији знакови хороскопа су …

Агенције
Најопаснији знакови хороскопа су …

Који су то знакови зодијака стварно опасни, а не само шминкери који се праве важни?

Хороскоп ће вам открити оно што сте увијек жељеле да знате - који су то знакови зодијака стварно опасни по крхко срце једне жене?


Ован - увијек тражи прилике у животу, а нарочито прилике у којима може да покаже колико је опасан. Понекад је импулсиван и опак, те у потпуности вјерује да правила постоје како би се кршила. Ован увијек испитује правила како би видио колико далеко може да иде, без лоших посљедица по њега.

Бик - може да буде мало неспретан (што значи да би могао бити ухваћен ако ради нешто лоше), али то га не спречава у томе да буде један од најопаснијих знакова. Јесте ли изненађени? Не би требало да будете, јер је Бик познат по тврдоглавости и то само значи да наставља по свом све док не добије оно што жели.

Рак - прилично неочекивано, зар не? Ипак, ова тврдња се темељи на добром разлогу. Рак је супер подао; више него што бисте могли да замислите, али имајте на уму да му само његово подцијењивање све олакшава. Осим тога, кад људи не очекују да може да учини нешто опасно, тада он удара.

Дјевица – Лако би могао да вас завара с његовим ставом „свеца”, али не допустите да вас то заведе - он се и даље хвали када се говори о моралним стандардима. Могао би се сматрати ограниченим и избирљивим кад се ради о дружењу и забави, али то не значи да је он у најмању руку анђео.

Стрелац - он је неко ко вреднује слободу изнад свега и зато правила нису нешто што се њега превише тиче. Конкретније, мрзи да га неко контролише. Толико да прекрши сва постојећа правила ако осјећа да су она сметња његовим плановима.

Јарац - за некога ко има тако замршену личност као Јарац, можете мислити да би требало да буде високо на овом попису, али то није битно. Оно што је битно је то да је Јарац потпуно опасан ... и никад то немојте заборавити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана