На које знакове зодијака ће највише утицати ретроградни Меркур

Агенције
На које знакове зодијака ће највише утицати ретроградни Меркур

Овог марта очекује нас ретроградни Меркур. Од 5. до 28. марта ова појава ће изазвати велике промјене.

Промјене ће бити и добре и лоше, а ових шест хороскопских знакова ће највише осјећати утицај ретроградног Меркура.

У наставку вам откривамо како ће ретроградни Меркур утицати на одређене знаке Зодијака.

Близанци

Ваша владајућа планета је Меркур и највећи утицај ће бити на вашу комуникацију. Иако сте одувијек имали невјероватне вјештине, овај пут Меркур ће смањити ваше способности. Док говорите, могуће је заборавити неке ствари и осјетићете као да је неко везао ваш језик. Међутим, покушајте да јасно говорите како бисте смањили негативан утицај Меркура.

Рак

Иако се вјерује да сте тихи посматрачи, овај ретроградни покрет вам неће дозволити да ћутите. Овај период може бити заиста емотиван и темпераментан. Можете бити иритирани потпуно тривијалним стварима без икаквог разлога. Најбоље је да будете стрпљиви и размислите прије него што нешто кажете.

Лав

Иако сте одувијек били најгрубља особа у друштву, овај март може бити другачији. На друштвеним догађајима ћете бити готово потпуно незаинтересовани.

Вага

Ви сте стручњаци када се ради о скривању осјећања. Али у овом периоду ваша права осјећања ће изаћи на површину. Најбоље је да останете мирни и сталожени тако да својим ријечима не повређујете своје најдраже.

Водолија

У току овог периода можете бити суочени са непотребним фрустрацијама. Покушајте да видите ствари из друге перспективе. Позитивност ће вам помоћи да схватите да ствари нису тако лоше као што вам се чине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана