Muškarci rođeni u ova tri znaka su savršeni muževi

Muškarci rođeni u ova tri znaka su savršeni muževi 14.10.2017 22:43 | Agencije

Ako želite da ostvarite duboku emotivnu vezu, punu poštovanja, odanosti i zabave, obratite pažnju na muškarce rođene u slijedećim znacima.

Vodolija

Iako zbog svoje lepršavosti često odaje utisak neozbiljnog muškarca, Vodolija kada naiđe na pravu osobu spreman je da uradi sve. Zato se i smatra savršenim partnerom, jer će uvijek biti svjestan vaših želja i potreba, a učiniće sve da budete zadovoljni.

Kao jedina mana navodi se njegova preosjetljivost, a u kombinaciji sa tvrdoglavošću može se javiti kontriranje i svađa, koja će se uz razgovor veoma brzo smiriti.

Vodolija ima dosta prijatelja, pun je ideja i želja za avanturom, te vam nikada sa njim neće biti dosadno. Dopušta izuzetnu slobodu, a traži kreativnu, inteligentnu i poštenu partnerku.

Lav

Lav će vas osvojiti svojom harizmom, a pretežno bira hrabre žene koje kroz život idu uzdignute glave. Ujedno, on će probuditi strast u vezi, pokazaće svu svoju darežljivost i svim silama će se boriti za vas.

Ujedno, muškarci rođeni znaku Lava znaju da prave zabavu u životu, a svoju partnerku izuzetno pošutuju i učiniće sve da se osjeća posebno. Iako će isprva izgledati kao škrtica u davanju komplimenata, vremenom će se osloboditi, a vi ćete se osjećati kao najposebnija žena na svijetu

Mana im je prkos, te u trenucima kada nastupi sukob u mišljenjima, njegova strast će probuditi ratnički duh. Bukvalno sve mora biti kako je on zamislio.

Lavovi kod partnerki traže razumijevanje i jačinu. Žene im moraju biti jednake.

Škorpija

Muškarac Škorpija je jako snalažljiv, te na njega žena uvijek može da računa i osloni se. Iako u mladosti često lutaju i mijenjaju svoje partnerke, kada se uozbilji, muškarac u ovom znaku će imati oči samo za jednu ženu.

Posebno cijene poštenje i iskrenost, a spremni su da čuvaju tajne do posljednjeg daha. To isto očekuju od partnerke. Od nje očekuju izuzetnu posvećenost i vjernost.

Muški pripadnici ovog znaka su veoma senzibilni, a poznato je da su veoma vješti u seksualnim igricama. Potrebna im je jaka i ostvarena žena, ali dovoljno nežna kako bi se oni osjećali kao dominantni.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica