Мушкарци рођени у ова три знака су савршени мужеви

Агенције
Мушкарци рођени у ова три знака су савршени мужеви

Ако желите да остварите дубоку емотивну везу, пуну поштовања, оданости и забаве, обратите пажњу на мушкарце рођене у слиједећим знацима.

Водолија

Иако због своје лепршавости често одаје утисак неозбиљног мушкарца, Водолија када наиђе на праву особу спреман је да уради све. Зато се и сматра савршеним партнером, јер ће увијек бити свјестан ваших жеља и потреба, а учиниће све да будете задовољни.

Као једина мана наводи се његова преосјетљивост, а у комбинацији са тврдоглавошћу може се јавити контрирање и свађа, која ће се уз разговор веома брзо смирити.

Водолија има доста пријатеља, пун је идеја и жеља за авантуром, те вам никада са њим неће бити досадно. Допушта изузетну слободу, а тражи креативну, интелигентну и поштену партнерку.

Лав

Лав ће вас освојити својом харизмом, а претежно бира храбре жене које кроз живот иду уздигнуте главе. Уједно, он ће пробудити страст у вези, показаће сву своју дарежљивост и свим силама ће се борити за вас.

Уједно, мушкарци рођени знаку Лава знају да праве забаву у животу, а своју партнерку изузетно пошутују и учиниће све да се осјећа посебно. Иако ће испрва изгледати као шкртица у давању комплимената, временом ће се ослободити, а ви ћете се осјећати као најпосебнија жена на свијету

Мана им је пркос, те у тренуцима када наступи сукоб у мишљењима, његова страст ће пробудити ратнички дух. Буквално све мора бити како је он замислио.

Лавови код партнерки траже разумијевање и јачину. Жене им морају бити једнаке.

Шкорпија

Мушкарац Шкорпија је јако сналажљив, те на њега жена увијек може да рачуна и ослони се. Иако у младости често лутају и мијењају своје партнерке, када се уозбиљи, мушкарац у овом знаку ће имати очи само за једну жену.

Посебно цијене поштење и искреност, а спремни су да чувају тајне до посљедњег даха. То исто очекују од партнерке. Од ње очекују изузетну посвећеност и вјерност.

Мушки припадници овог знака су веома сензибилни, а познато је да су веома вјешти у сексуалним игрицама. Потребна им је јака и остварена жена, али довољно нежна како би се они осјећали као доминантни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана