Muškarci ova tri horoskopska znaka teško prebole bivšu

B92
Muškarci ova tri horoskopska znaka teško prebole bivšu

Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je na njega ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života…

Dok neki podignutog čela s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu preboljeti prošlu vezu i neke bivše ne mogu cio život da izbace iz glave.


Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se “oslobode” sene bivše veze. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvijek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću - pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, te odmah žele da provedu cio život s njom. Nakon prekida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao prije. Od straha da ih neko opet ne povredi opreznije ulaze u nove veze, te često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strelac

Veza sa slobodnim duhom - kakav je muškarac rođen u znaku Strelca - nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspjela da ga veže uz sebe - i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s tobom).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana