Мушкарци ова три хороскопска знака тешко преболе бившу

B92
Мушкарци ова три хороскопска знака тешко преболе бившу

Свако има неки догађај из прошлости који је на њега оставио снажан утицај. Наравно, то се тиче и нашег љубавног живота…

Док неки подигнутог чела с весељем гледају у будућност, а концентришу се искључиво на садашњост, други не могу тако брзо да забораве прошлост. Мушкарци рођени у ова три знака тешко могу пребољети прошлу везу и неке бивше не могу цио живот да избаце из главе.


Рак

За мушкарце рођене у знаку Рака растанци су права ноћна мора и јако тешко могу да се “ослободе” сене бивше везе. Они много улажу у везу и сањају о томе да буду заувијек са својом љубављу. Жуде за сигурношћу - па им је тешко да изађу из везе с неком особом. Њихова сензибилна и романтична душа тјера их на то на идеализују своју прву љубав.

Лав

Мушкарци рођени у знаку Лава не поклањају лако своје срце. Али, кад се у неког заљубе, за своју партнерку ће урадити апсолутно све, те одмах желе да проведу цио живот с њом. Након прекида везе тешко прихватају да неће више све бити као прије. Од страха да их неко опет не повреди опрезније улазе у нове везе, те често сањању о старим добрим временима с бившом партнерком.

Стрелац

Веза са слободним духом - какав је мушкарац рођен у знаку Стрелца - није једноставна. Он се брзо и често заљуби, али се тешко одлучи за чврсту везу. Некако је тек прва велика љубав успјела да га веже уз себе - и то никада неће заборавити. Она је за њега била једноставно савршена (а с њом је имао исте проблеме као и с тобом).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана