Мушкарци ова три хороскопска знака тешко преболе бившу

Мушкарци ова три хороскопска знака тешко преболе бившу 22.06.2018 22:51 | B92

Свако има неки догађај из прошлости који је на њега оставио снажан утицај. Наравно, то се тиче и нашег љубавног живота…

Док неки подигнутог чела с весељем гледају у будућност, а концентришу се искључиво на садашњост, други не могу тако брзо да забораве прошлост. Мушкарци рођени у ова три знака тешко могу пребољети прошлу везу и неке бивше не могу цио живот да избаце из главе.


Рак

За мушкарце рођене у знаку Рака растанци су права ноћна мора и јако тешко могу да се “ослободе” сене бивше везе. Они много улажу у везу и сањају о томе да буду заувијек са својом љубављу. Жуде за сигурношћу - па им је тешко да изађу из везе с неком особом. Њихова сензибилна и романтична душа тјера их на то на идеализују своју прву љубав.

Лав

Мушкарци рођени у знаку Лава не поклањају лако своје срце. Али, кад се у неког заљубе, за своју партнерку ће урадити апсолутно све, те одмах желе да проведу цио живот с њом. Након прекида везе тешко прихватају да неће више све бити као прије. Од страха да их неко опет не повреди опрезније улазе у нове везе, те често сањању о старим добрим временима с бившом партнерком.

Стрелац

Веза са слободним духом - какав је мушкарац рођен у знаку Стрелца - није једноставна. Он се брзо и често заљуби, али се тешко одлучи за чврсту везу. Некако је тек прва велика љубав успјела да га веже уз себе - и то никада неће заборавити. Она је за њега била једноставно савршена (а с њом је имао исте проблеме као и с тобом).© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица