Мушкарац рођен у овом знаку се најтеже одлучује за брак

B92
Мушкарац рођен у овом знаку се најтеже одлучује за брак

Многи мушкарци се тешко одлучују за брак, а на њихову спремност да уплове у ову заједницу може да утиче и хороскопски знак.

Према зодијаку, слиједећи хороскопски знаци се теже одлучују за овај корак у животу…


Близанци

Шармантни и наклењени флерту, Близанци немају проблем да привуку пажњу супротног пола. Они су интелигентни, веома комуникативни и креативни, те њихова многобројна интересовања и свестраност интригирају многе.
Припадници овог знака имају веома високе стандарде када је супротни пол у питању, а заинтригираће га интересантна и свестрана особа која ће имати много разумијевања за његов начин живота, па и повремене флертове. Близанци брак често доживљавају као спутавање.

Стрелац

Стрелац обожава слободу, и управо то је разлог зашто често бијежи од брака. Они желе љубав на дуге стазе, било да је ријеч о пријатељству или емотивној вези, али без икакве врсте ограничавања која би га укротила. Изузетно је њежан у вези, те ће његова партнерка добијати пуну пажњу, а веома му се допадају јаке и независне жене.

Водолија

Колико год маштали о сигурној луци, мушкарци рођени у знаку Водолије су заправо индивидуалисти. Слобода и независност су му веома битни, те када у љубавној вези осјети било какву врсту притиска, почеће постепено да се удаљава. С обзиром на то да је веома шартмантан, у животу има много веза. Ипак, када заволи и у потпуности се преда, спреман је да сву пажњу поклони својој изабраници. Друго је питање колико ће то потрајати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана