Марс је у Водолији до 15.новембра: Овај период доноси велике промјене

Агенције
Марс је у Водолији до 15.новембра: Овај период доноси велике промјене

Послије узбудљивог прољећа у погледу астролошких промена, сљедује нам ништа мање узбудљиво љето. Већ смо писали да ће Венера у Раку значити бурна љубавна дешавања, а улазак Марса у Водолији, у којој ће остати све до 16. мама, дефинитивно доноси значајне промјене на свим пољима!

Водолија је хорскопски знак чија је главна карактеристика слободаа, тачније осјећај слободе као доминантни имепратив у поимању свијета и људи са којима се срећемо. Такође, Водолија значи и отворене могућности, прихватање ризика, упуштање у авантуру, уживање у животу.


Са друге стране Марс је планета која дефинише физичку страну наше личности - од њега ће зависити колико смо спретни, окретни, вични, али и борбени, што кад се преслика на свакодневни план значи и колико снаге имамо да истрајемо у свему оном што наумимо. Ипак, Марс у својим дјеловањима никад не брза, он је увијек стабилан, одмјерен и три пута мјери прије него што донесе одлуку да крене у акцију.

Шта онда значи улазак Марса у Водолију који се десио 15. маја, гдје ће остати све до 15. новембра, што значи пуних 6 мјесеци? Рецимо да ће се способност, одлучност и темељитост Марса удружити са храброшћу Водолије да се упусти у нове авантуре и да преузме ризик. Звучи као добитна комбинација, што и јесте, тако да је период од наредних 6 мјесеци потенцијално веома значајан за различите аспекте вашег живота.

Марс у Водолији може да донесе веома значајне промјене, али то не значи да ће оне за вас бити турбулентне и стресне, и то управо јер је ова астролошка појава сва у знаку стабилности, промилшљености и одговорности.

У свему овоме је кључна управо та ријеч одговорност, јер ће многи коначно успјети да се суоче са тим шта она заправо подразумева. То значи да ћете постати свеснији својих живота, дјеловања, куда вас она воде, које су њихове посљедице, и што је најважније неће вам бити тешко да станете иза својих одлука. Ова промјена у поимању живота ће се посебно осјетити код оних који до сада нису имали јасан план шта желе и како замишљају своју будућност.

Успјећете да пронађете свој фокус, коначно ћете увидјети све своје грешке, и колико сте можда у претходном периоду пропустили да радите на себи, али што је најважније, неће све остати само на том сазнању. Марс у Водолији ће вас учинити довољно способним да направите план, да га се придржавате и да остварите жељене циљеве. Наравно, немојте да очекујете успјех поводом акција које будете предузимали преко ноћи, али свакако се надајте успјеху током наредних 6 мјесеци.

Што се пословног плана тиче, спремите се - пред вама ће се појавити неке нове могућности које би вам у неком ранијем тренутку вјероватно дјеловале сулудо, али због владавине Марса у знаку Водолије, све то необично, другачије и револуиционарно вама ће постати сасвим нормално и прихватљиво.

Порука је јасна - слободно прихватите ризик. Слиједећих пола године је идеалан период за покретање нових пројеката, а ако сте у потрази за новим послом, срећа ће вам се готово сигурно осмехнути. Слиједе и промене на боље што се тиче токова новца и финансијских планова.

Даље, ако сте на примјер наумили да купите некретнину - до 15. новембра ће вам звијезде бити наклоњене по том питању.

На вама је да се у свакој од ових ситуација усудите, потом да прихватите одговорност и на крају да вриједно радите на остварењу циља. Ово тројство - одлучност, одговорност и посвећеност ће вам обезбједити управо Марс у Водолији.

Затим, на плану љубави, они који су слободни ће имати изразиту потребу да упознају нове људе, боље ће их разумијети и лакше ће им давати шансу него што је то било раније, када су били поприлично искључиви и унапред неког осуђивали на неуспјех.

Ви који сте у вези или браку ћете коначно почети да размишљате стратешки, мислећи о најбољој верзији ваше заједничке будућности са партнером.

Даље, могуће је склапање и нових пријатељстава, што је својеврсна потреба да будете дио тима, и да се окружите људима који вам пријају. Почећете да цијените неке особине код људи које вам раније нису биле толико важне.

Све у свему, Марс је већ у Водолији, као што смо рекли, остаје до 15. новембра, и дефинитивно значи један важан период у вашем животу са астролошком аспекта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана