Љубавни савjети за сваки хороскопски знак за срећну 2018.

Агенције
Љубавни савjети за сваки хороскопски знак за срећну 2018.

Свим хороскопским знацима 2018. биће занимљива година у љубавном смислу.

Зато вам доносимо најбоље љубавне савjете за сваки хороскопски знак који ће вам у 2018. донијети срећу. Чак и ако не вјерујете у хороскоп, послушајте их.

Ован

Ако сте запели у вези која не води нигдје у 2018. напокон предузмите нешто. Почните мало више да размишљате о будућности и отвориће вам се очи.

Бик

Немојте допуштати некоме да вас подцјењује. Ви заслужујете некога ко ће вас вољети, поштовати и уз кога ћете се осјећати самоуверено.

Близанци

Заборавите на све лоше ствари из прошлости и научите да се волите, а тако ће вас и други вољети лакше.

Рак

Не дајте другима да искоришћавају вашу доброту. Ако вас неко воли, биће спреман да са вама направи компромисе и узврати истом мјером.

Лав

За срећу у љубави треба мало да се потрудитЕ, а ви то понекад заборавите. Сетите се мало чешће да покажете вољеној особи да вам је стало и ваша љубав ће наставити да цвијета.

Дјевица

Иступите из своје сигурне зоне и покажите осјећања. Изненадићете се колико ћете се боље осјећати, а и ваша вољена особа ће позитивно реаговати.

Вага

За промјену, ставите мало себе на прво мјесто и инсистирајте на својим жељама.

Шкорпија

Ако још нисте нашле оног правог, то не значи да нећете. Добре ствари обично се догађају када се најмање надате и то је мисао којом треба да се водите у 2018. години.

Стрелац

Научите да распознајете ужитак од љубави.

Јарац

Престаните да будете толико критични према себи. Када особа пршти од самопоуздања одмах је и привлачнија.

Водолија

Размислите о особинама и навикама које треба да промјените јер су вас до сада коштале среће у љубави и порадите на томе.

Рибе

Престаните да сузбијате осјећања и чешће се отворите према вољеној особи. Тиме ћете им дати до знања да им вјерујете, а чак и ако не добијете никакав савјет ни одговор, осјећаћете се боље јер сте с неким подијелили нешто што вас тишти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана