Љубав са овим знаком је попут играња с ватром!

atma.hr
Љубав са овим знаком је попут играња с ватром!

Очаравајуће га је гледати и топлина вас толико привлачи да желите да приђете јако близу, али ако нисте пажљиви у корацима, можете се жестоко опећи.

Он нас држи у приправности и повећава нашу издржљивост. То је знак сталне контрадикције, бијеса и страсти!


Он је – Ован!

Ован је под владавином елемента ватре и планете Марса и њихова природа је страствена, доминантна, а понекад чак и заповедничка. Они су увијек спремни за битку, било да се ради о пријатељском такмичењу у спорту, остварењу жељене промоције или жељи његовог срца.

Они не бјеже од изазова. У ствари, Ован жуди за изазовима. Уколико му је нешто тешко да достигне, то само повећава његово интересовање. Реците им "не" и то је као да додајете уље на ватру; ништа га неће спречити у намјери да вас освоји.

Проблем је у томе што се брзо заљуби и још брже одљуби. Они ће јурити за вама до краја свијета, али након што покажете своје интересовање у истој мјери, почињу се понашати слично као дијете у продавници слаткиша: занима га све и једноставно се не може одлучити за само један комад.

Више него било који други знак, Ован више пада на потенцијал који види у особи, а не на стварну особу. Ако се догоди да се Ован заљуби у вас и успијете да задржите његово интересовање, његова љубав је заиста без премца и необуздана. Није га лако задржати, то је као да покушавате приковати облак.

Попут доброг вина, већина Овнова имају боље односе у зрелијој доби. То значи да из младости често имају велику евиденцију давања и примања сломљених срца.
Иако многи воле указати на неке себичне склоности Овна, они такође имају велику топлину. Они имају невјероватно топло срце и имају тенденцију да виде најбоље у другима, чак и када сви докази говоре супротно.

Када се заљубе у некога и њихов партнер успије да задржи ствари свјежима и довољно занимљивима, они су жестоко одани партнери.

Као и код већине ствари у животу, постоји и тамна страна Овна. То је посебно истинито када је у питању њихово понашање у љубави и односима. Ако тамна страна води свој шоу, постоји велики потенцијал за љутњу па чак и злостављања. Они ће жењети да доминирају, јер је њихова тамна природа такођр врло контролорска.

Они могу покушати да управљају сваким аспектом вољене особе и побјесне кад она не жели да сарађује или да се држи његовог плана. Они ће имати врло мало контроле над својим емоцијама и имају тенденцију за собом да остављају сломљена срца и потпуну деструкцију.

Тамна природа Овна може од оданости направити веома флуидну дефиницију. Они могу бити склони преварама, али због њиховог повратка попраћеног лијепим гестоцима, и даље ће бити у могућности да освоје партнера.

Ован и сексуалност

Њима је потребан физички додир, али нису склони чедним играма. Морате бити храбри уколико желите да га заинтересујете

Он се баца одмах на ствар и жели да му се предате у потпуности. Он се жели изгубити у вама и довести вас до тога да се и ви изгубите у њему. Његова страст може бити толико интензивна да вас може уплашити.

Када доминира његова тамна страна, Ован се понаша као дијете које плаче усред ноћи за млијеком и буди своје врло уморне родитеље. То није свјесни себични план, већ инхерентна потреба која је главни приоритет.

Они желе оно што желе, када то желе и углавном немају превише обзира према ономе ко се нађе на путу према остварењу те жеље.

Динамична енергија Овна вапи за пажњом. Тешко му је одољети. Он је привлачан, забаван и воли добар провод. Он је заиста заинтересован за вас и поставља питања која се нико други не усуди питати.

Он је један од ријетких знакова који вас истовремено може привући јако близу, а да истовремено молите за ослобођење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана