Lav se rado kocka, Bik se prejeda

Lav se rado kocka, Bik se prejeda 04.03.2018 22:42 | B92

Astrolozi tvrde da itekako postoji razlika među horoskopskim znakovima i tipovima poroka koje upražnjavaju.

 Pročitajte kojim porocima je sklon vaš znak i imajte na umu da se klonite bilo kakvih vrsta zavisnosti.

Ovan

Ovan je individualac kojim vlada vatra, pa ga često u iskušenje dovode i cigarete i alkohol. Jednom kada se Ovan navuče, veoma mu je teško da prestane jer je tvdoglav. Oni smatraju da se pušenjem ili antidepresivima oslobađaju stresa, a vole cigarete pošto vjeruju da sa njima izgledaju glamurozno.

Bik

Ovo je veoma stabilan znak, ali nije previše svjestan sebe i svojih postupaka kada su u pitanju hrana i piće. Bikovi ugađaju svim čulima, pa nerijetko preteruju u tome. Ukoliko su seksualno frustrirani, oni će previše piti ili se ponašati agresivno, a ako osjećaju krivicu postaće radoholici.

Blizanci

Ovo je znak koji često mijenja raspoloženja i pokušava da svoju patnju ublaži u raznim porocima. Oni su najpoznatiji po tome što vole da puše, ali se takođe lako mogu navući na adrenalinske sportove jer im sve jako brzo dosadi.

Nerijetko su i seksualni zavinici. Ipak, oni znaju da svoju hiperaktivnost pretoče u kreativan rad pa su često zavisni od posla i interneta.

Rak

Rakovi su vođeni Mjesecom, pa tako često mijenjaju raspoloženja. Nije neobično za ovaj znak da se u određenom raspoloženju prepusti tabletama ili alkoholu. A kada su ljuti, skloni su potiskivanju bijesa hranom, dok cigarete puše kako bi ostali mršavi.

Lav

Kako Lavovi za sebe misle da su besmrtni oni će u svoj život unijeti pomalo od svakog poroka, pa često znaju da budu kockari, nevjernici, pušači, a ni alkohol im nije stran. Kada je nevjernost u pitanju, Lavovi joj se prepuštaju čim osjete emotivnu nestaiblnost.

Djevica

Uštogljene Djevice su najveći radoholičari od svih Zodijačkih znakova. Često su opsesivno kompulsivne i mogu biti vrlo uznemirene ako stvari ne idu onako kako su planirale. To je obično okidač za pilule za smirenje i alkohol. Mnoge od njih će pušiti kako bi zadržale idealnu težinu.

Vaga

Ovo je znak koji sve idealizuje, a kada stvari krenu u neočekivanom smjeru, one će napraviti izlet od ružne stvarnosti, te se prepustiti alkoholu i poročnim zadovoljstvima. Vage se osjećaju neprijatno u momentima obavezivanja, pa često mogu biti nevjerne u namjeri da to i izbjegnu. Takođe se mogu navući na vježbanje, pa ponekada i preterivati u tome.

Škorpija

Najveći seks zavisnici Zodijaka navučeni su na seksualne sadržaje. One obožavaju da vode ljubav uz alkohol, troše puno novca na odjeću i fensi restorane kako bi impresionirale suprotan pol. Ne vole ljude koji nisu moderni i često puše cigarete kako bi izgledale mršavo i glamurozno.

Strelac

Ovi radoznali idividualci mogu upasti u finansijsku krizu zbog svoje zavisnosti od putovanja koje ne mogu da priušte. Pošto su po prirodi nemirni, nevjernost i seksualna zavisnost im često predstavljaju problem.

Ovo je jedan od onih Zodijačkih znakova koji vjeruju da su besmrtni, zato nije neobično da piju, puše i rade užasne stvari svom tijelu jer smatraju da se uvijek mogu zacijeliti. Nažalost, to im je siguran put do zavisnosti.

Jarac

Pomalo uštogljeni znak koji je najmanje sklon porocima od ostalih znakova. Oni su veoma obazrivi prema svom tijelu i mogu biti zavisni od vježbanja.

Postoji veliki rizik od anoreksije i bulimije u želji da se izgleda mršavo i lijepo. Jedini porok koji vole su cigarete.

Vodolija

Ovaj znak voli da istraži nove načine razmišljanja i isproba različite percepcije pa se često osobe u znaku Vodolije mogu naći među vegeterijancima.

Ono što ih odlikuje jeste da idu iz krajnosti u krajnost – pa njihova zavisnost može izludjeti okolinu i trajati dugo, mada skoro uvijek počnu ponovo da se brinu o svom zdravlju.

Ribe

Razlog za zavinost riba može biti samo romantika. Oni vole da piju kako bi zaboravili bol koji osjećaju u stvarnosti i zato što su osjetljiv znak kog mnogo toga zaboli.

Lijekovi za smirenje su takođe nešto od čega Ribe mogu postati zavisne. Budući da su maštalice, treba paziti da se u slabijim psihičkim momentima ne prepuste opijatima.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica