Лав се радо коцка, Бик се преједа

B92
Лав се радо коцка, Бик се преједа

Астролози тврде да итекако постоји разлика међу хороскопским знаковима и типовима порока које упражњавају.

 Прочитајте којим пороцима је склон ваш знак и имајте на уму да се клоните било каквих врста зависности.

Ован

Ован је индивидуалац којим влада ватра, па га често у искушење доводе и цигарете и алкохол. Једном када се Ован навуче, веома му је тешко да престане јер је твдоглав. Они сматрају да се пушењем или антидепресивима ослобађају стреса, а воле цигарете пошто вјерују да са њима изгледају гламурозно.

Бик

Ово је веома стабилан знак, али није превише свјестан себе и својих поступака када су у питању храна и пиће. Бикови угађају свим чулима, па неријетко претерују у томе. Уколико су сексуално фрустрирани, они ће превише пити или се понашати агресивно, а ако осјећају кривицу постаће радохолици.

Близанци

Ово је знак који често мијења расположења и покушава да своју патњу ублажи у разним пороцима. Они су најпознатији по томе што воле да пуше, али се такође лако могу навући на адреналинске спортове јер им све јако брзо досади.

Неријетко су и сексуални завиници. Ипак, они знају да своју хиперактивност преточе у креативан рад па су често зависни од посла и интернета.

Рак

Ракови су вођени Мјесецом, па тако често мијењају расположења. Није необично за овај знак да се у одређеном расположењу препусти таблетама или алкохолу. А када су љути, склони су потискивању бијеса храном, док цигарете пуше како би остали мршави.

Лав

Како Лавови за себе мисле да су бесмртни они ће у свој живот унијети помало од сваког порока, па често знају да буду коцкари, невјерници, пушачи, а ни алкохол им није стран. Када је невјерност у питању, Лавови јој се препуштају чим осјете емотивну нестаиблност.

Дјевица

Уштогљене Дјевице су највећи радохоличари од свих Зодијачких знакова. Често су опсесивно компулсивне и могу бити врло узнемирене ако ствари не иду онако како су планирале. То је обично окидач за пилуле за смирење и алкохол. Многе од њих ће пушити како би задржале идеалну тежину.

Вага

Ово је знак који све идеализује, а када ствари крену у неочекиваном смјеру, оне ће направити излет од ружне стварности, те се препустити алкохолу и порочним задовољствима. Ваге се осјећају непријатно у моментима обавезивања, па често могу бити невјерне у намјери да то и избјегну. Такође се могу навући на вјежбање, па понекада и претеривати у томе.

Шкорпија

Највећи секс зависници Зодијака навучени су на сексуалне садржаје. Оне обожавају да воде љубав уз алкохол, троше пуно новца на одјећу и фенси ресторане како би импресионирале супротан пол. Не воле људе који нису модерни и често пуше цигарете како би изгледале мршаво и гламурозно.

Стрелац

Ови радознали идивидуалци могу упасти у финансијску кризу због своје зависности од путовања које не могу да приуште. Пошто су по природи немирни, невјерност и сексуална зависност им често представљају проблем.

Ово је један од оних Зодијачких знакова који вјерују да су бесмртни, зато није необично да пију, пуше и раде ужасне ствари свом тијелу јер сматрају да се увијек могу зацијелити. Нажалост, то им је сигуран пут до зависности.

Јарац

Помало уштогљени знак који је најмање склон пороцима од осталих знакова. Они су веома обазриви према свом тијелу и могу бити зависни од вјежбања.

Постоји велики ризик од анорексије и булимије у жељи да се изгледа мршаво и лијепо. Једини порок који воле су цигарете.

Водолија

Овај знак воли да истражи нове начине размишљања и испроба различите перцепције па се често особе у знаку Водолије могу наћи међу вегетеријанцима.

Оно што их одликује јесте да иду из крајности у крајност – па њихова зависност може излудјети околину и трајати дуго, мада скоро увијек почну поново да се брину о свом здрављу.

Рибе

Разлог за завиност риба може бити само романтика. Они воле да пију како би заборавили бол који осјећају у стварности и зато што су осјетљив знак ког много тога заболи.

Лијекови за смирење су такође нешто од чега Рибе могу постати зависне. Будући да су машталице, треба пазити да се у слабијим психичким моментима не препусте опијатима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана