Лав напада када је крив, Бик је несигуран, а Ован агресиван

Cosmopolitan.rs
Лав напада када је крив, Бик је несигуран, а Ован агресиван

Он је можда вjешт у скривању истине, али сваки хороскопски знак има специфичност која га може одати…

Ован

Мушкарац Ован реагује врло агресивно на оптужбе када је крив. Ако се разбjесни, умjесто да све преокрене на шалу, онда имате разлога да будете љути.

Бик

Обично сигуран у себе, Бик почиње да показује несигурност ако лаже, или ако крије нешто од вас.

Близанци

"Не извируј!"(не вири, не гледај ми преко рамена, не дирај ми телефон...) Ако чујете ове реченице, знајте да нешто није у реду и да нешто крије.

Рак

Рак воли да проводи вријеме са партнерком. Значи, ако одједном постаје одсутан у мислима, знајте да има нешто што жели да сакрије од вас. Нарочито ако почне да измишља разлоге да не буде код куће.

Лав

Има обичај да започне свађу како би одвратио пажњу од тајне коју крије. По систему "напад је најбоља одбрана".

Дјевица

"Баш ме брига. Ради шта хоћеш". Ако вам Дјевица, која је обично љубазна и осјећајна ово каже, значи да ту нешто "смрди".

Вага

"Зашто ми не вјерујеш?" Мушкарци Ваге су врло вјешти у лагању када осјете да морају да слажу. Почиње са емотивном манипулацијом како би натјерао партнера да се осјећа непријатно што је уопште поставио неугодно питање.

Шкорпија

Мушкарац Шкорпија који има шта да сакрије може постати врло суров. Ако одједном почне да вас вријеђа и исмијава ваше мане, можете се кладити да покушава да одвуче пажњу са својих непоштених радњи.

Стрелац

Неопрезни Стрелац свуда оставља трагове или му се омакне понека изјава. Сваки пут када га питате, даће вам мало измењен одговор. Ако вас вара, могуће је да на столу пронађете непознати број телефона, на примјер, јер је он заборавио да га баци.

Јарац

"Ти си ме довела до тога!" Он игра игру бацања кривице. Ако га ухватите у лажи, на крају ћете ви испасти криви за то што вас је лагао. Ако има аферу, почеће тако да се понаша као да он не вјерује вама.

Водолија

Водолије могу бити врло убједљиве када лажу, јер је у стању да вас гледа у очи и лаже.

Рибе

Мушкарац Риба има савијест која ће га одати када лаже. Ако почне да вам превише удовољава и испуњава жеље, знајте да ту нису чиста посла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана