Којим знаковима зодијака ће јануар бити веома тежак мјесец

B92
Којим знаковима зодијака ће јануар бити веома тежак мјесец

Јануар је стигао, а први мјесец у новој години неким знацима зодијака доноси проблеме.

Неки ће имати проблема у љубави, други ће занемарити породицу, док ће неки морати да плате за своје лоше акције из ранијег периода.

Међутим, ако сте свијесни ових ствари и ако “добро играте”, можете избјећи све те проблеме и претворити јануар у незабораван мјесец.

Ево којим знацима ће јануар бити тежак.

Близанци

Чувајте се токсичних веза. Многе ствари вам се дешавају у љубавном животу, али упркос великом узбуђењу, размислите да ли сте спремни да се посветите једном партнеру? Немојте ово погрешно схватити, Јупитер ће вас благословити љубавном афером касније током године, али будите опрезни да не пожурите са везом за коју нисте сигурни. Сунце ће се сусрести са Сатурном и Плутоном у вашем осмом дому секса и трансформације. Будите опрезни и не радите ништа прерано.

Вага

Многе ствари се дешавају на личном нивоу. Да, провели сте доста времена и усредсредили сте се на своју каријеру и све што сте постигли заслужујете, али шта се догађа у вашем дому? Можда је вријеме да се посветите истом интензитету и вашим вољеним особама. Ви сте једини који може донијети ову одлуку, тако да не заборавите да је равнотежа кључ здравог живота. Овог мјесеца посветите више времена вољеним особама и искористите јануар за своју породицу.

Водолија

Карма ће вас буквално напасти овог мјесеца. Можете да бјежите, али се не можете сакрити од карме. Не желимо да вас уплашимо, већ да вас подсјетимо да је вријеме да погледате себе и своје понашање. У овом тренутку можете се осјећати изгубљено, можда је све замућено и не видите разлоге зашто је све кренуло наопако, али ствари се дешавају тачно онако како је потребно да вас доведу на прави пут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана