Koji znak je idealan za ljubav, a od kog treba da bježite

Agencije
Koji znak je idealan za ljubav, a od kog treba da bježite

Upoznali ste ženu, muškarca koji vam se baš dopada, ali ne znate mnogo o toj osobi. Mnoge stvari ćete saznati preko horoskopskog znaka.

OVAN

Ovnovi su darežljivi,  obasipaju vas pažnjom, večerama i divnim poklonima… Sa njima se osjećate kao jedina osoba na ovom svijetu. Imate kompletno povjerenje u Ovna.

Ali, morate biti oprezni. Dosta njih su prevaranti i oportunisti. Može da vam se desi da slušate o tome koliko su muškaraca ili žena do sada zaveli, a onda ostavili, kao i to da su oni svda traženi i omiljeni gdje god se pojave.

BIK

Bik se kao i svi drugi znaci dijeli na dvije polovine. Imate onog Bika koji vam nudi sigurnu budućnost, ljubav i poštovanje. A sa druge strane imate nemogućeg egoistu.

Bik nije sklon varanju. On je pun mašte i senzualnosti, koji nikako ne smijete da narušite. Imajte povjerenja u njega i pustite ga da uživa u svom slobodnom vremenu, bez brige.

BLIZANCI

Lako je zaljubiti se u Blizanca, posebno ako pripada onoj šaljivoj vrsti. Taj vas zasmijava po cio dan. Sa njima vam nikada nije dosadno. Vole da uče, putuju, ali prije svega da se viđaju sa ljudima, ma čiji oni prijatelji bili.

U društvu su veoma ugodni i raspoloživi. Vrlo su simpatični, veliki zavodnici, zato što računaju na svoju inteligenciju. Ali ako su ozbiljno za nekoga vezani, neće se upuštati u neozbiljne izlete.

Među Blizancima ipak ima i onih o čijoj bi se inteligenciji moglo raspravljati i koji su više skloni krutosti i nepomirljivostima, oni su površni, cinični i teški.

RAK

Rakovi umiju da budu vrlo srdačni i ljupki, sjajni bračni partneri i nežni roditelji. Sviđa im se sve što je vezano za njihov dom. Sa ovim Rakom ćete biti presrećni. U krevetu su vrlo pažljivi, što je dodatno čini idealnim partnerima.

Oni drugi Rakovi su samoživi, ne vole kuću i porodicu. Više su rasipnici nego darežljivci.

LAV

Ovo je pravi kralj životinja i vi ćete vi biti njegova kraljica. Zbog toga Lavovi gotovo svakoga ostavljaju otvorenih usta. Sa vremena na vrijeme mogu da budu megalomani, ali zato i te kako znaju da zasuču rukave i vrijedno rade, kao što znaju da budu veseli i radosni poput djece. U krevetu su ljubavnici i to na zavidnom nivou.

Druga strana, oni "loši" Lavovi su gunđala i stalno su mrzovoljni.

DJEVICA

Djevice je lako voljeti, pogotovo one koje su snalažljive i koje znaju da budu senzibilne i nežne. Takve Djevice će vam pokazati pažnju koju niste do sada apsolutno nigde i ni kod koga sreli. Svakodnevni život s ovakvom Djevicom je vrlo lak i ugodan.

Važno je, međutim, ovde zapamtiti da je i Djevicama potrebna velika pažnja i naklonost kojom vas one inače zasipaju. Ako upoznate Djevicu koja odiše skromnošću i štedljivošću, biće da niste na pravom tragu.

VAGA

Sa Vagom slobodno možete da se opustite u upustite u lijepu ljubav. Posebno ako je to Vaga koja odiše ljepotom, ravnotežom, elegancijom… Ako biste htjeli da isprovocirate partnera rođenog u ovom znaku, budite sigurni da će on ipak sačuvati svoju uravnoteženost.

Pomoći će vam da osnujete topli dom u kom ćete imati česte goste i interesantne susrete s vrlo zanimljvim ljudima i mjestima. Znači li to da nikada nećete moći biti sami? Naprotiv.

ŠKORPIJA

Lijepo je voljeti Škorpiona koji, kada uspije da uravnoteži sve elemente svoga znaka, postaje izvanredna osoba, poverljiva, odlučna i konkretna. Ono što će vas kod njih dirnuti njihova je vitalnost koja se očituje na svim poljima: od odnosa prema porodici do odnosa prema prijateljima i poslu, od kreativnosti do sposobnosti da uživaju u slobodnom vremenu.

Simpatični su, optimisti i vode računa o novcu u smislu da tačno znaju koliko treba da troše, a koliko da štede. Osim toga, veoma su hrabri i ne dopuštaju da se bilo što poremeti i uništi. Ali ako nije uspostavila ravnotežu, bolje bježite.

STRELAC

Bez ikakvog straha se možete vezati za Strelca ako primjetite da se radi o osobi koja je puna entuzijazma i pozitivne energije.

Oni najbolji Strelci su vrlo simpatični, sportski tipovi, po prirodi vrlo širokogrudi. Možete da budete sigurni u njihovu odanost. Ipak, nažalost, ponekad mnogo vole da mijenjaju partnere.

JARAC

Ako vam se sviđa neki Jarac, moraćete da budete veoma oprezni i provjeriti s kim to imate posla, naravno u nastojanju da pronađete onoga koji je među boljima. Ove su osobe sposobne da zaštite partnera, da učine sve da vas usreće i stvore mir u kojem ćete uživati kako danas, tako i u budućnosti.

Nažalost, većina Jaraca su veliki egoisti kada je seks u pitanju, i to im je najveća mana.

VODOLIJA

Ako naletite na onu pravu Vodoliju, može se slobodno reći da ste izvukli glavnu premiju na lutriji koja se zove ljubav! Imaćete partnera koji je simpatičan, znatiželjan, obrazovan i informisan, uvijek originalan i zanimljiv.

Bićete ponosni na svog partnera zbog njegovih intelektualnih vrednosti i mašte, ali nikada se nemojte žaliti na ostalo.

RIBE

Ah, te Ribe! Ima ih zaista izvanrednih, sjajnih, baš kao da su izašle iz bajke! S njima ćete doživljavati trenutke iz "1001 noći", te će vam, zahvaljujući svojoj senzibilnosti, dati do znanja da ste potpuno shvaćeni do najvećih dubina svoje ličnosti.

Međutim, kao što to obično biva, ima i onih drugih, koji nisu baš ovoliko sjajni i pogodni za zajednički život. Ako naletite na takvog predstavnika Riba, imaćete posla s osobom koja će stalno u pijesak da zakopava svoje probleme i nedoumice, rastresenost i nekonkretnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana