Који је најљепши знак Зодијака?

zenskimagazin.rs
Који је најљепши знак Зодијака?

Шкорпија има доста јаку физичку конституцију, Рак је мршав у младости, али на тежини добије послије тридесете. Погледајте ваш астролошки знак и сазнајте шта звијезде имају да вам кажу…

Сазнајте ко је најзгоднији и најлепши знак Зодијака.

Ован

Овнови су углавном атлетске грађе, имају мишиће и поред вишка тежине. Они изгледају јако и имају изражене црте лица. Често имају тамнију нијансу коже, густу и тамну косу. Њихова појава је у складу са јаком и енергичном лличношћу која је карактеристична за Овнове. Они се облаче спортски и једноставно.

Бик

Бикови имају пријатно и симетрично лице. Често имају истакнуте капке, заобљен нос, пуније усне и блистав тен. Припадници овог знака обично имају складну фигуру и пропорционално тијело, а тежина је пропорционална чак и када имају вишак килограма. Они изгледају врло пријатно, али јако и крхко у исто вријеме. Они воле да се елегантно облаче.

Близанци

Они су увијек спремни за акцију. Са изразитим лицем, они често изгледају млађе него што јесу и њихове очи су врло упадљиве. Имају дуге руке и ноге, обично су витки и високи и изгледају веома грациозно и елегантно. Чланови овог знака немају истакнуте мишиће и струк. Они воле да носе различите стилове.

Рак

Ракови обично имају округло лице и истакнуте јагодице, упечатљив нос - не мора да буде велики, али има специфичан облик. Иако су Ракови врло витки у раној младости знацајно добију на тежини послије тридесете. Њихов врат је обично краћи и обично имају осјетљиву кожу. Својим изгледом, они остављају утисак њежне и суптилне особе.

Лав

Лавови су познати по својој густој и сјајној коси која је прави заштитни знак лавова. Поред тога, Лавови имају широко чело и широку вилицу, као и лијепо обликован нос. Обично имају јаку мускулатуру. Они воле да се облаче модерно и да се дотјерују.

Дјевица

Без обзира да ли је у питању мушкарц или жена, Дјевице су прилично витке. Уз складно тијело и лепе црте лица, они су класификовани као прелијепи знак. Девице имају истакнуте јагодице и обрве. Оне воле да носе одјећу неутралних боја и стилски се облаче.

Вага

Ваге имају врло пријатно лице, овалног облика. Оне су често више од просјека и оне изгледају веома софистицирано. Обично имају врло јасну боју очију. Доњи дио тијела је често јачи од горњег дјела тијела, а њихове груди и струк су ужи од остатка тијела. Ваге воле да се лијепо облаче и да његују свој изглед.

Шкорпија

Чак и када је мршава, Шкорпија има доста јаку физичку конституцију. Они имају шира рамена, истакнуто лице са сензуалним уснама и често неправилни облик носа. Припадници овог знака обично имају смеђу и густу косу. Шкорпиони воле да су добро обучени, али не воле да изгледају нападно.

Стрелац

Стрелац је најзгоднији у Зодијаку. Они имају просјечну структуру тијела, они су атлетски грађени, али овај природни дар они лако могу покварити прекомерним уносом хране. Имају дугуљасто лице, заобљено чело и изразито лијепе очи. Они воле да се облаче спортски и једноставно.

Јарац

Јарчеви посједују елегантан и дуг врат, широка рамена и јаке су конституције. Обично су ниже и средње висине, а очи су често упадљиве. Имају увучену браду и лијеп осмијех. Јарчеви воле лијепу одјећу, али не воле да изгледају вулгарно.

Водолија

Водолије су обично средње висине или ниске и имају пуније лице и свјетлију нијансу коже. Након тридесете могу да имају проблема са тежином. Обично имају мање руке и ноге, али веома лијепе ноге. Њихове очи су лијепе и имају велике усне. Припадници овог знака не дају велики значај одјећи.

Рибе

Одликује их предивна нијанса коже, мека кожа и фине црте лица, које је обично округлог или овалног облика. Рибе имају јаку и густу косу, док су њихове очи најлепша ствар коју имају. Горњи дио тијела је обично мање израженији од доњег дијела тела које је заобљено и широко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана