Који хороскопски знакови жене третирају као краљице, а који вам сигурно неће угађати

Глас Српске
Који хороскопски знакови жене третирају као краљице, а који вам сигурно неће угађати

Неки хороскопски знакови су врло посвећени својим партнерима, док други знакови не осjећају потребу да их уздижу у небеса како би изразили своју љубав. Можда им значите пуно, али неће вам увијек удовољавати.

1. Ован

 


Ован жели романтичан и равноправан однос. Он мисли да је потребно да се повремено угађа партнеру и то поклонима, али не превише како се веза не би претворила у материјализам.

2. Бик

Бик воли да угађа својој партнерки, али његов стил је мало другачији. Умејсто поклона и масажа, показаће своју љубав кроз подршку, бригу и одговорност. С њим ћете се осјећати заиста вољеним.

3. Близанци

Од њих не би требало да очекујете краљевски третман. Држаће вас за руке и вољети вас, али константно угађање није његова домен. Он мисли да су такве ствари досадне и посебна изненађења чува само за посебне прилике.

4. Рак

Рак воли да размази свог партнера и приуштиће му све што жели. Он је завистан од пољубаца и топлих ријечи које ће добити заузврат. Без обзира шта је то што желите, ваш партнер рак ће ту жељу сигурно испунити.

5. Лав

Лав ужива у пажњи и мажењу, зато будите сигурни да ће се тако односити и према својој партнерки. Очекујте много поклона и отмених вечера. Лав зна шта треба да учини како би његова партнерка била срећна.

6. Дјевица

Мушкарац рођен у знаку дјевице неће чинити ништа посебно да би показао колико сте му посебни, али њихови суптилни гестови и промишљеност рећи ће све. Ви сте за њега принцеза и то ћете примијетити док вам отвара врата, извлачи столицу или када шаље слатке поруке у којима говори како мисли на вас. Он је врло сладак и драг.

7. Вага

Сви знамо да вага жели да удовољи другим људима, али он вам неће угађати све вријеме само зато што ви то тражите. Лијепо ће се опходити према вама, с љубављу, али вас неће стављати на постоље.

8. Шкорпија

Мушкарци рођени у знаку шкорпије су интензивни и врло страствени. Иако бисте могли да будете њихова краљица, најбоље је да не очекујете ​​превише угађања. Нису склони романтичним, маштовитим гестовима, али ће вас зато у кревету обожавати попут краљице. Сва његова пажња и похвале догађаће се за време интимних тренутака и тада ћете заиста моћи да осјетите колико му значите. У другим случајевима ће вас сматрати равноправним себи.

9. Стрелац

Стрелац је авантуриста и воли да се забавља. Повремено воли слатке поклоне и изласке. Жели да оствари снажан однос и у вези не жели да се осјећати као дадиља.

10. Јарац

Јарац изгледа озбиљно, али је заправо јако мекан. Он ће вам се клањати и поклањати вам сву раскош коју заслужујете у животу. То је његов начин показивања преданости.

11. Водолија

Водолији је важна дубока повезаност и истинска љубав. Њему су поклони површна ствар. Он жели да обоје уложите једнак труд у вези и жели да будете с њим због тога што он јесте, а не због материјалних ствари.

12. Рибе

Рибе ће учинити све како би се њихова партнерика осјећала посебно. Они не шкртаре када је у питању романтика. С бајковитим визијама очекујте пуно букета, отмијених вечера и изненадних путовања. Без обзира колико је запослен, мушкарац риба ће увијек бити уз вас. Јако је пажљив. Учиниће све што је у његовој моћи како би показао да је способан да вас усрећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана