Која је ваша астролошка мантра? Рак: “Отвори се”, Јарац: “Играј се”

Глас Српске
Која је ваша астролошка мантра? Рак: “Отвори се”, Јарац: “Играј се”

У данашње вријеме када је све доста убрзано и када су сви оптерећени послом и бројним обавезама или некуда журе, стрес је неминовна појава. Не само да нас таква врста притиска чини нервозним и омета нашу продуктивност, већ лоше утиче и на наше односе са другим људима, али и на здравље.

Преносимо вам мантре које ће благотворно утицати на ваш организам, а креиране су на основу вашег хороскопског знака.

У наставку откријте која је то магична ријеч која ће вас опустити, успорити и помоћи да изађете на крај са свакодневним стресним ситуацијама.

Ован: “Успори”

Као најбржи и најнестрпљивији знак зодијака, овновима је потребно да успоре и науче да је стрпљење врлина.

Бик: “Пружи”

Бикове одликује истанчан укус и склоност ка луксузу, те жеља да увијек удовоље себи. Ипак, битно је да знају да понекад треба да узму у обзир потребе других људи у свом окружењу и узврате им истом мјером.

Близанци: “Тишина”

Мир и тишина нису својствени причљивим близанцима, те су управо то вјештине које они треба да савладају и пригрле.

Рак: “Отвори се”

Ракови су превише заштитнички оријентисани, те око себе граде штитове не би ли спречили остале да их повреде. Но, понекад морају да отворе врата свог универзума како би неки драги људи и пријатељи ушли у њихов живот.

Лав: “Ти”

Да бисте вољели друге, прво морате да волите себе, а лавовима ова друга вјештина нарочито добро полази за руком. Но, покушајте да понекад размишљате и о особи која сједи прекопута вас.

Дјевица: “Сталоженост”

Дјевице су перфекционисте, те им је врло тешко да се носе са хаосом живота. Но, суштина живота и јесте у томе. Стога, прихватите свет такав какав јесте и не очајавајте.

Вага: “Одлучи се”

Ваге у свему могу да виде добро, али спремне су да крену даље тек када донесу коначну одлуку. Због тога је битно да пораде на својој одлучности.

Шкорпија: “Олакшање”

Нико није такво злопамтило као шкорпије, те је за њих најбоље да науче да отпусте горчину и терет који носе на својим леђима, те прихвате људе онакве какви јесу.

Стрелац: “Шећер”

Стријелчеви су врло мудри и искрени, али морају да ускладе свој ум са дјелима како би остварили успјешне везе са другим људима.

Јарац: “Играј се”

Јарчеви су врло вриједне и одговорне особе. Но, и најозбиљнијима је некад потребно да се опусте и забаве како би искусили чаролију живота.

Водолија: “Буди скроман”

Водолије заиста јесу сјајни људи, али мало скромности никада није на одмет.

Рибе: “Буди јак”

Рибе су врло осјећајни људи који на себе преузимају бригу о другима. Ипак, не треба да забораве да буду јаки, да мисле на себе, своје жеље и потребе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана