Клоните се овог знака у хороскопу

Б92
Клоните се овог знака у хороскопу

Хороскоп открива коме сте иритантни, али и који тип личности вама не одговара.

ОВАН

Овај знак је енергичан и плаховит. Највише га узнемирава емотивна Риба ,која има јаку интуицију и од ње је немогуће нешто сакрити. Такође, Рибе су помало у свом свијету у ком нема одређених правила, а то је у тоталној супротности с Овном који нема стрпљења за њихове изливе емоција.

БИК

Друштво Овна најмање вам одговара од свих знакова Зодијака. Ован је наметљив и експлозиван и брже остварује своје циљеве од стпљивог и мирног Бика.

БЛИЗАНЦИ

Опуштеним и спонтаним Близанцима најмање одговара друштво Бика, који је некада превише озбиљан и смирен.

РАК

Ракови су велики емотивци и често због осјећања не могу разумно да закључују и сагледају реалност. Енергија Близанаца им не прија.

ЛАВ

Лавови немају разумијевања за емотивне Ракове. Збуњују их њихова наглашена осјећајност и пасивност.

ДЈЕВИЦА

Скромним Дјевицама сметају нарцисоидни Лавови који жуде за похвалама и аплаузом. Критичне Дјевице ће им, као за инат, увијек проналазити ману, а то Лавовима иде на живце.

ВАГА

Ваге се ужасавају хладног, логичног размишљања једне Дјевице и њене склоности планирања сваког корака у животу. Ваге дуго размишљају о свакој ситуацији, али им не недостаје спонтаности као Дјевицама.

ШКОРПИЈА

Овом знаку не одговара друштво шармантне Ваге и може се осјетити угрожено, пошто је иначе навикла да она буде та која заводи.

СТРЕЛАЦ

Безбрижни и весели Стријелчеви највећи су оптимисти Зодијака, па им мрачне и мистичне Шкорпије никако не одговарају.

ЈАРАЦ

Јарчеви су склони пажљивом планирању и контроли свега. Највише им сметају Стријелчеви који су сушта супротност – више ризикују у животу и вјерују да ће се све добро завршити.

ВОДОЛИЈА

Оне живе у свом свијету, без превише журбе и нервирања око свега. Љубазним Водолијама никако нису пријатни људи рођени у знаку Јарца, јер су превише рационални.

РИБЕ

Рибе не могу да разумију непредвидиве Водолије које су велики индивидуалци и живе само по својим правилима. Романтичне Рибе маштају о вези, док је Водолијама најважнија слобода и саме себи су довољне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана