Каква жена му треба: Бику забавна, Шкорпији посвећена

mondo.rs
Каква жена му треба: Бику забавна, Шкорпији посвећена

Прије него што се упустиш у вези с њим, прво сазнај какве жене одговарају његовом хороскопском знаку.

 

Ован

Њему је најбитније да његова партнерка мисли да је он најљепши, најбољи и најпаметнији. Уколико покуша да му на неки начин противуречи или сломи его, биће елиминисана. Ован има свој распоред, свој живот, а ако се неко уклопи - супер, ако не - онда ништа. Битно је да он не мора да прави компромис.

Бик

Жели дјевојку са којом ће се забављати у кафићу, ресторану, јер Бик воли да ужива, али и да нико не ремети његов ред и мир. Тако да ако мислите да њему можете да јавите да се спреми за пар минута јер сте одлучиле напрасно да идете у биоскоп, на примјер, заборавите на то. Све мора да се планира, али у складу са његовим распоредом. Ако нисте вичне кувању, не прилазите му.

Близанци

Близанци, највећи ветропири, воле да им увијек буде забавно. Очекујте да ћете се осјећати као тинејџерка поред њих. То је добра страна, али припадник овог знака се понаша тако и кад се ради о озбиљним стварима. Ако не желите да се дописујете до бесвијести, да вам рачун за телефон буде виши него обично, заобиђите овог вјечитог дјечака. Њега не можете натјерати да урадите оно што ви хоћете, није подложан манипулацијама, јер како може неко изманипулисати манипулатора? Празне приче ни о чему може да води цио дан.

Рак

Расположење му се мијења брзо, а с обзиорм на то да је често напет, може лако да плане. Рачунајте на то. Њему мора да се угађа стално. Почев од хране, до мјеста на која се излази. Тешко да ћете се изборити са тим да обоје будете задовољни, јер Раку свашта смета. Мораћете да попричате са његовом мамом, да бисте добили неки савјет. И да, породица му је на првом мјесту, па не би требало да се борите са тим. Ако нисте спремни на прилагођавање његовом свијету, онда наставите даље.

Лав

Најгласнији и најупадљивији припадник Зодијака, Лав мора да плијени пажњом. Ако не обраћате довољно пажње на њега, ако му не дајете за право или га запоставите макар један дан, то неће изаћи на добро. Не може да поднесе да све није по његовом, па чак и кад греши. Ако не желите да слушате монологе који ће величати њега, или не желите да га сами хвалите свакодневно, најбоље да одустанете од Лава.

Дјевица

Педантан, лијепо обучен, испеглан и сређен мушкарац Дјевица је готово увијек овакав. Свему и сваком може да нађе ману, али и себи. Цинизам чува у малим бочицама, не можете да га убједите да сте можда ви у праву, јер он увијек нађе некако пут до једног рјешења за све. Може да планира читав живот са вама, а опет да ништа не уради. Овај мушкарац мора да схвати да није све савршено и да се лични односи и емоције не планирају, јер нису посао.

Вага

Нелагодност и неодлучност су двије мане ових мушкараца. Они ће се увијек трудити да направе компромис. Неће се у прво вријеме знати да ли су заљубљени или само лијепо васпитани. Не воле да буду сами, увијек су у друштву, у кругу породице, а за вас ако имају времена. Добро је што ови мишкарци знају да се извине, а оно што никако не воле су свађе и бесомучне расправе.

Шкорпија

Овај мушкарац се тешко везује, а склон је поситовећивању љубави и секса. Њему је битно да има редовне дозе задовољства, све остало може да сачека. Љубоморан је и посесиван, али је такав јер је несигуран. Ако мислите да имате довољно енергије и маште, али и стрпљења за овог мушкарца, пред вама је изазов. Ако нисте спремне на тоталну посвећеност, боље не улазите у било какав однос са њим, јер он лако оставља. Нема компромиса. Нема кајања.

Стрелац

Несталан и променљив, овај весели припадник Зодијака неће моћи да се дуго задржи поред вас ако му стално намећете своје ставове и ако контролишете његово вријеме. Он воли своју слободу више него ишта. Не жели да мења ништа код себе, већ да партнерка прати његов ритам. Некад не зна шта хоће, али зна шта неће. Своју животну филозофију не мења ни због кога, па се не трудите да му причате шта треба да ради. Тако ћете само видети врата.

Јарац

Он може да прича сатима, али и да чека данима. Но, не иде му то у прилог јер вријеме пролази, а он још није ни пришао вама. Да, баш вама. Иницијативе нема, па се и тешко одлучује да приђе некој дјевојци. Ако је већ у вези, мора све да буде по прописима, да би дјевојка била изабрана за ону коју ће представити својима. Спор је, али темељан. Треба издржати све тестове. Ако немате стрпљења, не упуштајте се у везу са њим.

Водолија

Неухватљиви. Њега приволити да се ожени је готово немогуће, па се не надајте много. Он више воли да живи за друштво, за изласке, него за заједницу која подразумијева неку обавезу. Не схвата озбиљно брак, тачније, не схвата како то уопште постоји, јер је то само папир. Његова тајна је у томе да ће прихватити само жену која му првенствено буде пријатељ, па онда све друго. Док такву не нађе, верност му неће бити превише позната.

Рибе

Он се тешко отвара другима. Мора прво да буде сигуран да ли се ради о особи која може да се уклопи у његов живот, па тек онда креће у акцију. Битно је да га партнерка не ограничава, јер у такву везу неће улагати своју енергију. Љубитељ је музике и филмова, па ако нисте загрижени за умјетност или за прилагођавање, онда је најбоље да се не трудите да му читате мисли. Не заљубљује се лако, тако да је потребно много стрпљења да се оствари добар однос са њим.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана