Kako se ponašaju horoskopski znaci u lošoj vezi?

Agencije
Kako se ponašaju horoskopski znaci u lošoj vezi?

Ako se nađete u situaciji da se pitate dešava li se nešto loše u vašoj vezi, vrlo vjerovatno se to i dešava.

Loša veza nosi loše raspoloženje, a svako od nas se sa tugom nosi na svoj način. Neko se isključuje iz kolektiva i tuguje, a neko pokušava da nađe rješenje i otvara se prijateljima.


Evo kako horoskopski znaci reaguju u toj situaciji.

Ovan

Kad su nesrećni, trude se da njihov život i veza prividno izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičniji što su oni nesrećniji.

Bik

Bikovi su estetičari, vizuelni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima i od načina na koji su percipirani. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih, piše The Thought Catalog.

Blizanci

Oni će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, vikati na prijatelje, sve zato što ne znaju da se nose s činjenicom da stvarno nisu srećni.

Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dok god se ne nađu u situaciji da se moraju suočiti s tim što se događa.

Rak

Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osjećanja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu, to je siguran znak da je jedan jako nesrećan.

Lav

U početku su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

Djevica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osjećaju se nesigurno, baviće se svim i svačim samo da skrenu pažnju od onog što ih stvarno muči. Djevice su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno više bave nekim dijelom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju posvećivati svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na pameti da su znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života.

Škorpija

Ili odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili počinju da se nerviraju oko stvari koji uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi oni jednostavno nisu sposobni da dugo ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično. Njihovi intenzivna osjećanja i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na vidjelo - vrlo vjerovatno u vrtlogu svađe.

Strelac

U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče.

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušati da riješe problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osjete nesrećnim, nema nazad - veza se ne može spasti.

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim snovima i ciljevima i stvarno ih pokušavaju ostvariti. Presele se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Strašno su ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmjere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećni je da nemaju vremena za svojeg partnera jer se bave svojom karijerom.

Ribe

One žele 'slobodu'. Inače Ribe žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi, odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će vidjeti kakav je svet i šta se 'stvarno' tamo nudi. U trenutku kad se Riba počne više baviti svijetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana