Како се понашају хороскопски знаци у лошој вези?

Агенције
Како се понашају хороскопски знаци у лошој вези?

Ако се нађете у ситуацији да се питате дешава ли се нешто лоше у вашој вези, врло вјероватно се то и дешава.

Лоша веза носи лоше расположење, а свако од нас се са тугом носи на свој начин. Неко се искључује из колектива и тугује, а неко покушава да нађе рјешење и отвара се пријатељима.


Ево како хороскопски знаци реагују у тој ситуацији.

Ован

Кад су несрећни, труде се да њихов живот и веза привидно изгледају срећно. Труд који улажу како би на друштвеним мрежама створили привид фантастичног живота или уређивање свог животног простора ће бити драстичнији што су они несрећнији.

Бик

Бикови су естетичари, визуелни и друштвени људи, тако да често њихова срећа зависи од тога како се они чине другим људима и од начина на који су перципирани. Што су несрећнији и незадовољнији својим животом то ће се више ослањати на перцепцију других, пише The Thought Catalog.

Близанци

Они ће се потпуно изгубити, биће деконцентрисани и бринуће о свему осим о вези у којој су несрећни. Мучиће се на послу, плакаће без икаквог разлога, викати на пријатеље, све зато што не знају да се носе с чињеницом да стварно нису срећни.

Близанци неће прикривати да су несрећни, али ће бити јако неодлучни. Покушаће да припишу своје незадовољство свему осталом у свом животу, осим љубави. А то ће радити док год се не нађу у ситуацији да се морају суочити с тим што се догађа.

Рак

Кад су несрећни постају ситничави. Пријатељима причају како су несрећни, ту и тамо су пасивно-агресивни и чине све како би се ослободили лоших осjећања, осим суочавања с оним што их мучи. Ракови су рођени љубавници, а кад се слаткоћа љубави претвори у горчину, то је сигуран знак да је један јако несрећан.

Лав

У почетку су агресивни, а касније игноришу све око себе. Лавови који су несрећни су прилично брутални, будући да њихово самопоуздање произлази из њиховог виђења самих себе, а када нешто у њиховом љубавном животу није у складу с њиховим мишљењем о себи, они постају врло несигурни, улазе у сукобе с људима око себе и на крају одустају од свега и покушавају да крену даље.

Дjевица

Ако све у њиховом љубавном животу није уравнотежено и осjећају се несигурно, бавиће се свим и свачим само да скрену пажњу од оног што их стварно мучи. Дjевице су страствене по природи, али су и параноичне. Па иако се на површини чини да су мирне и сталожене, ако се пуно више баве неким дијелом свог живота него што је то за њих нормално, будите сигурни да се догађа нешто лоше.

Вага

Ако нису срећне у вези, Ваге почињу посвећивати сву своју пажњу послу. Ваге су велики љубавници, али и радохоличари. Имајте на памети да су знак равнотеже па кад је неки део њиховог живота неуравнотежен, оне ће све направити да га уравнотеже са свим другим што се догађа у осталим пољима њиховог живота.

Шкорпија

Или одбијају да се понашају као да су у вези или почињу да се нервирају око ствари који уопште нису везане за проблем који их мучи. Шкорпија је најинтензивнији знак у хороскопу и кад су несрећни у вези они једноставно нису способни да дуго игноришу проблем или се претварају да је све као обично. Њихови интензивна осјећања и неспособност да се с њима носе ће брзо изаћи на видјело - врло вјероватно у вртлогу свађе.

Стрелац

У вези у којој су несрећни постају пасивно-агресивни. Имају испаде и то на људе који немају везе с њиховим љубавним животом. На површини су и даље духовити, симпатични и пуни енергије, али то не значи да могу дуго да ћуте о стварима које их муче.

Јарац

Кад су несрећни, Јарчеви покушавају да контролишу све у свом животу. Размишљаће о томе шта их мучи и покушати да ријеше проблем, мада у већини ситуација кад се једном у вези осјете несрећним, нема назад - веза се не може спасти.

Водолија

Улазе у везу с великим сновима и циљевима и стварно их покушавају остварити. Преселе се у друге земље, почну нови посао или крену у друге импресивне подухвате. Страшно су амбициозни људи оријентисани на посао, а кад су несрећни у вези, имају тенденцију да сву своју енергију усмјере према остваривању зацртаних циљева. Кључни показатељ да су потајно несрећни је да немају времена за својег партнера јер се баве својом каријером.

Рибе

Оне желе 'слободу'. Иначе Рибе желе да искусе све што им се у животу нуди, а кад су несрећне у вези, одједном их највише занимају авантуре у којима ће видјети какав је свет и шта се 'стварно' тамо нуди. У тренутку кад се Риба почне више бавити свијетом и новим искуствима, а мање вама и вашим заједничким сновима, будите сигурни да нешто није у реду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана