Једини хороскопски знак који вас никад неће преварити

Агенција
Једини хороскопски знак који вас никад неће преварити

Као и о свему, хороскоп може открити и ваше погледе на превару а један знак се посебно издваја по својој безграничној вјерности.

Од свих 12 знакова зодијака Ракови највише теже сигурној и правој вези, пуној љубави у којој нема мјеста за прељубу.


Рак никада није у потпуности срећан док не оствари дубоку емотивну везу, а када се заљуби увијек размишља дугорочно. У потрази је за особом с којом ће изградити стабилан дом и основати породицу. Рак много даје али исто тако много и тражи. Жељан је пажње, воли да му се доказује љубав, али увек "враћа” истом мјером.

Оно што такође карактерише Ракове јесте што се они труде да ријеше сваки проблем који наиђе у вези, јер не желе да било шта стане на пут њиховој љубави. Због тога, прељуба код Ракова није опција за ријешавање проблема.

Ракови се најчешће прибојавају за своје вољене, нарочито за своју дјецу, а за себе и не толико. Када су у питању њихови вољени партнери, неустрашиво ће стати у њихову одбрану по сваку цијену. Поред тога, углавном су религиозни, духовне вредности више цијене од материјалних, а љубав им је убједљиво најважнија!

Рак се истиче као највећи поборник вјерности, али још неколико знакова није склоно прељуби. То је Бик, који тежи стабилности и веома је поуздан, Вага, због своје урођене борбе за правду и жеље за хармоничном везом, Дјевица јер је осјетљива и традиционална када је љубав у питању и Јарац јер је стрпљив па ради на вези колико год је потребно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана