Из ког оружја пуцају хороскопски знаци када хоће да вас оборе с ногу

Б92
Из ког оружја пуцају хороскопски знаци када хоће да вас оборе с ногу

Сваки знак има своју тактику завођења и адуте које користи у игри која се зове завођење.

Ован

Спадате у највеће заводнике зодијака, а како вам то полази за руком, то само ви знате. Да, заиста, ви освајате грубо, на брзину, без романтике, без нежности, а опет, освајате свакога ко вам је интересантан. Проблем је што вам све брзо досади. Можда је ово љето прави тренутак да радите на стрпљењу, ко зна.

Бик

Ви сте тактилна особа која воли да се љуби, додирује и једе. Тако и заводите, али не баш тим редом. Умијете да кувате, те партнера лако очарате за столом и без много филозофије прелазите у емотивни напад. Неко воли такву директност, неко не… али ће свакако особа која је са вама бити у једној стабилној вези пуној хране и пољубаца. Мирној, док има новца… а кад понестане, ето и проблема.

Близанци

Ви се играте, телефонирате, шаљете поруке и мејлове без задршке. Са вама је комуникација могућа без компромиса и у свако вријеме. Партнера очарава ваш смисао за хумор, али би било потребно понекад ућутати и са речи прећи на дјело. Зато чешће ћутите, волите, додирујте… Водите љубав без потребе да теоретишете око тога. У ствари, ви сте једно велико дијете и у томе је тајна вашег успјеха.

Рак

Ви, заправо, не заводите. Ви чекате да будете заведени. Да, да… Стојите мирно, намирисани и са помало тужним погледом и чекате да особа која вам се допада падне на вашу емотивност коју не сакривате и да вас ухвати за руку и одведе у лијепу, ружичасту будућност. Или можда баш тако заводите? Ко зна…

Лав

И у природи Лав заводи предивним крзном и разметљивим ставом, баш као и у зодијаку. Беспријекорно дотерани, сјајне косе, охолог држања ви сте увијек били неодољиви супротном полу. Ипак, припазите! Уколико будете акценат бацали искључиво на спољашњи изглед, и даље ћете привлачити партнере којима суштина и није важна.

Дјевица

Дјелујете хладно и дистанцирано, па вас није лако завести, чак и када сте и ви заинтересовани. Оно што привлачи у вама јесте ваша педантност, али и откаченост која увијек изненади партнера. У суштини сте у љубави сјајни, ако изузмемо константну потребу да се држите плана који зацртате.

Вага

Увијек сте били познати по својим отмјеним манирима, романтици и беспрекорном шарму на који нико није остао имун. Највише вам одговарају Овнови баш због различитости у карактерима, мада ни са осталим припадницима Зодијака немате проблема. Када желите некога да заведете, ништа вас у томе не може спречити.

Шкорпија

Вас бије лажни глас да сте највећи заводник Зодијака. То не само да није тачно, већ сте ви, заправо, потпуно супротних особина; стидљиви и несигурни. Када неког волите, лојалност је оно на шта ваш партнер може безрезервно рачунати. Волите секс и еротске игре и због тога бирате партнере повећане еротике.

Стрелац

Увијек сте умијели у љубави. Некако дјечије, спонтано, без много размишљања заведете и најнезаинтересованију особу. Оно што никада нисте умјели јесте да трајете јер вам све брзо досади и желите да мијењате. Не вреди да вам се говори да се коригујете, јер сте то једноставно ви – велико дијете, неодољивог шарма.

Јарац

У вама се буди потреба за флертом, еротиком и емоцијом и типичан представник вашег знака временом постаје врхунска заводница и шармерка. Заводите стабилношћу, чистоћом и поузданошћу и то су особине које би требало његовати без обзира на године.

Водолија

Не можете вољети само једну особу на начин како то друштво налаже јер спадате у особе које воле више људи на један наглашено платонски и пријатељски начин. То наравно смета партнеру, али обично само на почетку везе. Како вријеме одмиче, он схвата да се и заљубио у вашу ширину, пријатељство и највећу толеранцију у читавом Зодијаку.

Рибе

Ваш владар је Нептун, планета заноса и тајанствености, па сте уз помоћ њега неодољиви супротном полу. У вас се није тешко заљубити, али вас је тешко завести јер због стидљивости дјелујете резервисано и тако остављате сумњу да ли вам се особа која се заинтересовала допада или не. У томе је, у ствари, и ваша највећа драж, јер је познато да увијек привлачи највише онај који дјелује недоступно. У љубави сте сјајни, пуни маште, типичан романтик који воли да се љуби, плаче и воли. Са вама није досадно, али пазите да не претјерате са тајнама, јер тако можете угрозити и најстабилнији однос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана