И то постоји: Сазнајте шта сте у афричком хороскопу

B92
И то постоји: Сазнајте шта сте у афричком хороскопу

Баобаб

Рођени у овом знаку показују искреност, либералност и пажљивост. Имају оштар ум, али понекад упадну у анксиозност сопственог ума. Паметни су и сензибилни па уживају у позицијама моћи и престижа. Такви људи не допуштају да им науди негативност других људи.


Богатство јантара и сребра

Људи рођени у том знаку су интелигентни и паметни, али понекад осјећају да су љути на људе око себе. И то није све – они понекад могу да се претворе у побуњенике због своје срчане навике. Међутим, њихов је плус је у томе што су невјероватно снажни појединци који могу да одоле искушењима свих врста.

Породица

Људи рођени под знаком породице обично су топли и љубазни, али често држе растојање, односно отварају се само људима који су им блиски. Они су добри у једном подручју живота – било да с ради о личном или професионалном животу. Они могу све да доведу у равнотежу, али дио њих ће увијек бити успјешнији од другог дијела.

Свијет љубави

Људи рођени под овим знаком изузетно су друштвени и лако се спријатељују – топли су и њежни, али могу бити и мало другачији. Често бјеже од проблема умјесто да се супротставе - и то их може увалити у невоље. Ако си рођена у овом знаку, буди опрезна кад су у питању људи који су ти вјерни.

Тржиште

Људи рођени под овим знаком наићи ће на мир и склад, као и на тешкоће и бруталност у животу. Дакле, такви људи показују невјероватан ниво дуалности у свом животу - премда могу бити екстремно тешки на први поглед, могу бити нјевероватно меки унутра - и то их чини јединственима! Упркос својој природи, они су љубитељи мира и добре воље.

Предак

Такви људи могу бити егоцентрични, често без да то реализују. Не само то, ти људи често могу да постану арогантни и непристојни - ако њихова позитивна енергија није канализиране на прави начин. Али, могу бити паметни и смијешни, али људи их често погрешно сматрају другачијима.

Судија

Судија је најкомпактнији знак афричке астрологије. Рођени у знаку судије одлучују о животу у трен ока и не боје да се суоче се с реалношћу живота. Они не живе под погрешним претпоставкама о томе шта је исправно и погрешно већ живе живот у садашњости. Они не граде дворце у ваздуху - живе свој одабрани живот.

Кола

Такви људи посједују невјероватну енергију, али могу бити врло нестабилни у животу. Могли би да доносе импулсивне одлуке, а онда и да пожале - такви људи нису увијек поуздани за посао, али за пријатеље ће све урадити. Међутим, њихова невјероватна енергија мора бити добро канализована и може да се искористи под правим околностима.

Путник

Путници су компликована бића које већина људи не разумије. Покреће их сопствена интуиција и не ослањају се никада на друге. Они су помало усамљени и управо је то разлог због којег се тешко прилагођавају новој животној средини. Воле да остану вјерни себи, али могу се и лако удружити с неким – ако то желе.

Хоризонт

То су храбри људи – и то јако! Док већина људи често путује друмом, ови људи иду против природе и раде оно што им срце жели. Мало су ексцентрични па нису баш идеални избор за животног партнера. Ипак, такви људи ће остати с тобом без обзира на околности.

Дијете свијета

Такви људи понекад се држе повучено и не желе да привлаче пажњу. Нису рођени с најбољом срећом у животу, а чак и кад јесу – понекад заврше радећи у сиромашној компанији.

Међутим, то су јако марљиви људи који се својим трудом брзо пењу на љествици. Они су изврсни у професионалном животу, али на личном морају много више да раде.

Жетва и житница

Људи рођени у том знаку увијек су спремни да раде на свом животу - они славе обиље, а то значи да би радо радили врло тешко како би остварили своје циљеве. Ипак, с времена на вријеме морају да погледају у своју забавну страну.

Знаци

Посебност афричке астрологије је у томе што њени симболи - попут породице, предака или различитих сила природе - долазе право из свакодневног окружења људи. Шаман баца кости па на основу облика и ликова ишчитава из њих будућност. Формира се 12 фигура, познате као:

4.1. до 3.2. БАОБАБ

4.2. до 5.3. БОГАТСТВО ЈАНТАРА И СРЕБРА

6.3. до 4.4. ПОРОДИЦА

5.4. до 4.5. СВЕТ ЉУБАВИ

5.5. до 4.6. ТРЖИШТЕ

5.6. до 4.7. ПРЕДАК

5.7. до 4.8. СУДИЈА

5.8. до 3.9. КОЛА

4.9. до 3.10. ПУТНИК

4.10. до 3.11. ХОРИЗОНТ

4.11. до 3.12. ДЕТЕ СВЕТА

 

4.12. до 3.01. ЖЕТВА И ЖИТНИЦА

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана