Horoskopski znak koji najviše nervira ostale znakove

Agencije
Horoskopski znak koji najviše nervira ostale znakove

Svaka osoba koja ih malo bolje poznaje, reći će da "nikada nisu sreli komplikovaniju osobu".

Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"? To je Djevica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Djevice da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih.


Djevice vole mnogo da analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

Poznate su kao "picajzle" koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podshete na nepravdu koju ste im naneli.

Naravno, Djevice imaju i mnogo pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i kada ih nerviraju.

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosjećajne.

Instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne da im pomognu. Nikada vas neće poštjedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s Djevicama, piše Zadovoljna.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana